Forum > Sonata

[Sonata] Sprężyny Jamex - 40 mm

<< < (7/15) > >>

Mimix:
dokladnie ;)

IgoReCzeK:
Witam. Tak wiem. Jesteśmy w czarnej dziurze i znikąd ratunku. :-? Można coś pokombinować na ebay'u.com gdzie jest trochę wystawców z Korei i coś ewentualnie dobrać do naszych szlachetnych samochodów. ;-) Ewentualnie tutaj można sobie coś dobrać do nowszych modeli. Pozdrawiam Igor.

kml:
IgoReCzeK, jestem ciekaw jak by to wyszło z kasą jak bym dołozyli cło jako paczka z kraju nie bedącym w UE. KSPEC nie ma nic dla accenta 2 :(

Powiem szczerze, dobrze ze chociaż te jamexy są a hamulce można ( mozna było jeszcze nie dawno ) posiłkować się EBC serią greenstuff i turbo groove. Reszta to czarna dziura ;|

Mimix:
niestety projekt nizszych sprezyn zawieszony do wiosny. Ale nie proznuje :) Sonata dostala nowe felgi alu 16 Borbet :) wlasciwie, to przydaloby sie zalozyc temat osobny i zaprezentowac auto :) postarma sie pocykac troche fot i cos wrzucic tutaj :)

o*La:
Wtrącę się w temat, mam wylane amorki od jakiegoś czasu i chociaż na szarpakach wyszło ok 80% to słychać i czuć stukanie (najpierw myślałam że to coś z wahaczami jest niehalo i wymieniłam sworznie i gumy stabilizatora ale nie pomogło). Szykuję się do wymiany amorów - raczej na gazowe - i całych wahaczy bo są już nieźle podgnite. No i wracając do tematu sprężyn również miałam w planach obniżenie Sonaty i tak się zastanawiam czy może warto byłoby to zrobić za jednym zamachem. W tej chwili mój samochód stoi wysoko jak jeep i wydaje mi się że zostały do niego kiedyś wsadzone sprężyny od Mitsu Sigmy która jest cięższa niż Hyundai.
Jak się orientujecie, jaki może być koszt sprężyn 40 mm np Jamexa i do tego jakiś amorków gazowych niekoniecznie najwyższej klasy ;-) tak żeby to poprostu miało ręce i nogi :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej