Forum > Sonata
[Sonata] Sprężyny Jamex - 40 mm
speedmaster:
mniej więcej tyle miał pójść :> wiedziałem, że póxniej na wymianę pojdą zderzaki więc musiałem trochę pohamować ciśnienie na ciągnięcie tyłkiem po asfalcie 8-)
Pele:
Zrobie na spokojnie tak... zetne 1,5 zwoju :> załoze, zobacze ile ma do ziemi... zrobie mały kurs i jesli bedzie jeszcze ZAPAS to jazda nizej... 8-)
Specjalnie w tamtym tygodniu wysypywałem podjazd na placu zeby autko tak obnizone mogło smiało wjezdzać...
IgoReCzeK:
Witam. Ja osobiście jestem sceptycznie nastawiony do obniżania zawieszenia samochodu powyżej 4cm. A w tym przekonaniu utwierdziły mnie koleiny za Siewierzem (jadąc od strony Częstochowy). Poza tym pamiętam jak jechałem ze Speedmasterem onego czasu do Dobiegniewa i jego problemy w przycierającym się o asfalt drogi powiatowej podwodziem powyżej 90km/h. Nie powiem, bo ładnie to wygląda, ale chyba nie wszystkich stać na wożenie samochodu po Polsce na lawecie? :-/ A chyba nie w tym cel by auto siedziało tuż przy nawierzchni i by nie można było osiągnąć prędkości znamionowej prawda? Na drogi jak stół musimy jeszcze trochę poczekać - niestety. :-/ Pozdrawiam Igor.
Pele:
MAsz racje :) w Radomsku byłem w ta niedziele tez rózowo nie ma... :)
kml:
IgoReCzeK, true true ale co zrobić jak NIKT nie robi twardszych spręzyn o normalnej wysokości :/
Nawigacja
[#] Następna strona