Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Akcesoria do IX35 (Kratka do bagażnika, bagaznik b

(1/2) > >>

ppawlo:
Witam szanowne grono.
Stałem się nowym posiadaczem autka IX35.
Zanim go odbiorę z salonu chciałbym się dowiedzieć od Was kilku rzeczy.

Mam psa i planuję go przewozić w bagażniku. Do tej pory zawsze stosowałem kratki (wymóg prawny - pies musi być oddzielony od przestrzeni bagażowej bo inaczej mi go zabiją służby ratownicze w razie czego :(), ale też ze względów bezpieczeństwa. Oryginalna kosztuje 1000 zł. Wydaje mi się, że trochę drogo. Czy macie jakieś sposoby na zabezpieczenie i oddzielenie części bagażowej od kabiny? Może jakaś uniwersalna siatka?

Pytanie drugie. Jaki bagażnik bazowy możecie polecić do auta, ale taki, który łatwo się zdejmuje. Nie jeżdżę aż tak często z rowerami więc nie jest mi potrzebny na co dzień.

Pytanie trzecie. Nie będę auta zostawiać w miejscach niestrzeżonych (a jak już to chyba nie na długo :) ) pytanie więc, czy warto inwestować z zabezpieczenia kół? Ponoć ostatnio kradną w IX35 katalizatory z nowych auto. Trochę głupio zabezpieczać koła, jak i tak ukraść jeszcze mogą lusterka, katalizator lub coś innego.

Dziękuję z góry za odpowiedź.
Paweł

Ptok:
Nie opłaca się kupować oryginalnej - poszukaj na allegro (wójek Google też pomoże) ja kupiłem kratkę metalową mocowana uchwytami do zagłówków (Mont Blanc). Jest ok.

Ptok

star-wars1:
Ptok daj namiar na kratkę, bo jak zobaczyłem cenę oryginalnej to przeżegnałem się lewo nogą  :lol:

Ptok:
Poszukaj na Allegro po marce, ja kupowałem w Inter Packa w Krakowie

star-wars1:
Ok dzięki  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej