Forum > i30 GD
[i30CW] Podświetlenie podłogowe Led
dario_79:
Ale jaką lampkę?
yelse:
Przepraszam za skrót. Chodzi o oświetlenie wnętrza kabiny z przodu, jest razem ze schowkiem na okulary. W wersji clasic nie ma jej, jest tylko z tyłu. Ten problem jest poruszany nieco niżej w temacie "oświetlenie wnętrza kabiny". Tam też pytałem i oglądałem sposób ich montowania, są też zdjęcia, ale chyba dotyczą poprzednie wersji i30, choć w w moim jest takie samo przetłoczenie na podsufitce do wycięcia. W ASO nie chcieli się tym zająć, że nie wiedzą jak tam z przewodami. Dzięki za odezwanie się.
dario_79:
No, zrobić nie zrobię, bo czasowo nie wydalam ostatnio. A to, że w aso nie wiedzą to mnie to wcale nie dziwi. Oni generalnie nic nie wiedzą. Większość usterek robią na chybił trafił, najcześciej wymieniając całe podzespoły. Generalnie umieją tylko wymienic olej i filtry, choć nawet mi się zdarzyło, że nie wiedzieli ile oleju wchodzi do auta.
choody:
no ale co to za problem podpinasz sie w ta sama kostkę co podświetlamy nogi tylko trzeba ściągnąć podsufitówke i wyciąćotwór na lampkę i wsio. ja w hondzie takie coś robiłem nie bylo większego problemu ale ciagnalem kabel od lampki srodkowej.
OLI:
Fajny mod polecam. Poszedłem o krok dalej i pobawiłem się też w bagażniku. Efekt również super
Nawigacja
[#] Następna strona