Forum > i30 GD
[i30CW] Podświetlenie podłogowe Led
dario_79:
Witam,
Czy ktoś z kolegów ma fabryczne podświetlenie podłogowe led? Podejrzewam, że większość nie ma, natomiast mnie zastanawia fakt (chyba zanurkuję pod deskę) czy jest do tego zostawiona fabrycznie instalacja, czy trzeba się wpinać w przewody.
piwi:
Powinna być instalacja zostawiona bo w katalogu oryginalnych akcesoriów widziałem opcję podświetlenia podłogi (przypuszczam, że z 1000 zł chcą za to), która może działać cały czas albo po wejściu do samochodu. Przypuszczam zatem, że instalacja jest poprowadzona :) Ale poczekajmy na jakieś pewne info bo sam jestem tym tematem zainteresowany :)
Dodam jeszcze że w katalogu nr części to A6650ADE00 i jest jeszcze napisane, że siłę podświetlenia można regulować z regulatora jasności zegarów :)
Tutaj jeszcze znalazłem instrukcję montażu. Wynika z niej, że instalacja jest niepoprowadzona: http://www.mobisparts.eu/de_de/custom/mobis_accessories_db/details.php?brand=H&part_no=A6650ADE00&carmodel=26#/Temp/Foot_area_illumination-1.pdf
Na e-bayu taki oryginalny zestaw oświetlenia podłogowego kosztuje koło 100 dolarów.
choody:
Jak by ktos kombinowal. milo widziana foto relacja ;) tylko ze ja mam i30cw 2010r :/ a tez bym chcial podswietlenie nog miec nawet jak by mialo dzialac z lampka podsufitowki
kosmos2011:
Z instrukcji wynika że działa z lampą w podsufitce i podłączenie jest do kostki pod osłoną lewego słupka A.
dario_79:
Masz może kosmos2011 serwisówkę?
Nawigacja
[#] Następna strona