Forum > ix35 EL

[ix35 EL] 4 przeglad gwarancyjny, pytanie

<< < (2/2)

klemens:
Tylko nie mów w serwisie, że chcesz sprawdzić geometrię, bo będziesz musiał za to zapłacić.
Powiedz, że ściąga albo coś takiego. Wtedy istnieje jednak ryzyko, że będą się chcieli najpierw przejechać  ;-)
Wspomaganie jest faktycznie wyjątkowo progresywne. Przy większych szybkościach utwardza się bardziej niż w znanych mi autach. Mnie to akurat bardzo odpowiada, choć początkowo nie mogłem się przyzwyczaić.

Marcus72:
Klemens dzieki za podpowiedz  ;-) , powiem zgodnie zreszta z prawda ze auto myszkuje przy duzych predkosciach.

jacek2:
Zrób tak jak pisze Klemens. Wtedy ominiesz koszty. Dobrze by było cobyś widział czynności jaki wykonują przy aucie. Wtedy nie wmówią Ci że sprawdzili ukł kierowniczy, a faktycznie nic przy nim nie zrobili. :-/

Marcus72:
Witam, dzisiaj auto odebralem z serwisu. Tylne tarcze z klockami mam sobie sam wymienic (moje zyczenie ) , geomerti mi nie sprawdza na gwarancji , twierdza ze jak sie nowym samochodem wyjedzie z salonu i 2 km dalej w kraweznik uderzy to nie podlega to gwarancji ( w sumie logiczne) poza tym chcieli 140 euro za badanie geometri osi gdzie np. w ATU cena wynosi 70 lacznie z regulacja, bez regulacji 50euro. Zrobie to wkrotce bo niepokoi mnie to.
Co zrobiono :
 Podklejono maske silnika, drzwi kierowcy i pasazera, dostalem nowy tlumik, nowy olej , filtry, plyn hamulcowy i "umyte " wnetrze.
Caly rachunek na kwote : 0euro !!

i jescze jeden taki przeglad mam gratis.
Calkiem OK
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej