Forum > i40 VF

[i40 VF] Automatyczne domykanie szyb i składanie lusterek

<< < (4/8) > >>

waszek_rmc:
W końcu ktoś to ogarnął. Ciekawe jak to działa w przypadku systemu bezkluczykowego. W obecnym aucie wystarczy ze przejdę obok a lusterka się otwierają... W i40 tej opcji mi brakowało. Czy wersje po lifcie to maja?

arti_100:
Jesli mam lusterka podgrzewane i regulowane elektrycznie ale skladaja sie recznie to czy po zamontowaniu tego modulu beda sie skladac/rozkladac automatycznie po zamknieciu/otwarciu c. zamkiem?

MD13:
A masz silniczki do składania lusterek?? Bo obawiam że z tego co piszesz nie masz. Więc moduł nic ci nie da jak nie będziesz miał silniczków do złożenia lusterek.

arti_100:
Myslac logicznie to kazde auto ktore nie ma modulu skladanych lusterek nie ma tez silniczka bo po co. Chyba ze to sa te same silniczki co steruja ustawieniem lusterek

jacekrys:
Ja nie mialem modułu skladanych lusterek ale sie składały po nacisnięciu przycisku w drzwiach, wiec i jest taka  opcja. Dokładając moduł nie muszę mysleć czy złozyc lusterka bo centralny robi ro za mnie. Ot taka wygoda. reasumując masz elektrycznie regulowane lusterka góra czy dól kat ustawienia? to nie to samo, elektryczne lusterka mają tylko wtopione paski grzewcze, czyli sa bez napędu. Masz sladanae lusterka poprzycisku w drzwiach?  moduł ma sens,  jezeli nie masz składanych lusterek, taki moduł nic ci
 nie da

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej