Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Lampy tylne przekładka

<< < (5/6) > >>

Hulltay:
Tak trzeba :) właśnie wymieniłem lampy i jestem bardzo zadowolony w wyglądu :mrgreen: Takie małe szaleństwo....

[ Dodano: 2014-10-25, 19:04 ]
Santek już po rear liftingu:) efekt zadawalający, jeszcze tylko założę czarne boczne progi/stopnie takie w abs'owej osłonie które udało mi się wyrwać z rozłożonego anglika w fajnych pieniądzach.
https://plus.google.com/103950053143066350836/posts/ZFX2DqHcgfA

volcan:
Rewelacja :-) Przekonałeś mnie chyba do pierwszego (z tyłu ;-) ) tuningu Santka :-)
Kolejnym będą chyba chromowane klamki wewnętrzne i ramki zegarów...

Po zakupie auta mówiłem, że nie dołożę ani złotówki do jakichkolwiek zmian - ma być sprawne technicznie, jeździć i tyle a tu już się zaczyna ;-)

Ile zapłaciłeś za lampy (jeśli można wiedzieć...)? No i teraz MUSISZ już zamontować boczne kierunkowskazy cleary :-) Nie masz innego wyjścia :-)

Hulltay:
Też wychodziłem z tego założenia co Ty:) ale tak mi się spodobały te lampy że musiałem....  (mają super odcień czerwieni) poszło co prawda pięć stówek ale nie żałuję, klamki wew chromowane to już mam a ringi na zegarach też fajny efekt dają... trzeba będzie pomyśleć:)
A propos bocznych kierunków też o nich pomyślałem zaraz po montażu lamp, będą się fajnie komponować, tylko trzeba poszukać w necie albo podpasować jakieś inne.

JKowalski:
Znany portal zakupowy, aukcja i4686047026.

Hulltay:
Też je oglądałem ale ten wzór mi jakoś nie podchodzi, szukam takich jak są w oryginale tylko z białym kloszem, ale dzięki:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej