Forum > Accent
[Accent LC] Jakie dywaniki do LC?
woia1602:
Witam. Mogę ktoś mnie poratować fotką zdjęć dywaników do LC? Chodzi mi o gumowe. Na allegro szukałem ale nie jestem pewien czy zamawiać bo jest accent II rocznik 2000-2006 a LC chyba tak długo nie był robiony.
kosmos2011:
--- Cytat: "woia1602" ---Witam. Mogę ktoś mnie poratować fotką zdjęć dywaników do LC? Chodzi mi o gumowe. Na allegro szukałem ale nie jestem pewien czy zamawiać bo jest accent II rocznik 2000-2006 a LC chyba tak długo nie był robiony.
--- Koniec cytatu ---
Można powiedzieć że produkcja trawa nadal , Accent ',Accent , ale umownie trwała do 2005/2006 więc coś z allegro można wybrać.
woia1602:
a to możesz wskazać chociaż wzór odpowiednich dywaników żebym jadąc za tydzień w trasę mógł sobie odebrać?
doman76:
Przecież wszystkie dywaniki do LC są podobne kształtem. Kup te które będziesz mieć po drodze. Ja zawsze kupowałem na allegro dywaniki (nie tylko do hyundaia) i zawsze pasowały.
Zwróć tylko uwagę żeby nie był zbyt cienki bo spora szansa że się szybko przetrze.
kadafi:
Poszukuję sprawdzonych dywaników gumowych do LC.
Jeśli ktos kupował (najlepiej na allegro) prosze o namiary na sprzedajacego.
Dywaniki muszą pasowac idealnie i być "na zimę" czyli z krawędziami które będa utrzymywac roztopiny śnieg.
Obecnie mam jakieś uniwersalne i sa do niczego.
Nawigacja
[#] Następna strona