Forum > ix35 EL
[ix35 EL] światła do jazdy dziennej?
zomol:
Ja mam zwykły kluczyk i nic mi nie mruga :mrgreen: Światła zapalają się dopiero po uruchomieniu silnika :!:
canion:
.
Dokładnie j/w. też nic nie mruga , swiatła dopiero po odpaleniu silnika. pewnie inna wersja softu w kompie sterownika
a co do przeróbek. jeśłi już zamieniać to np na takie http://www.autoclub-ix35.ru/viewtopic.php?f=21&t=1868&start=45
jacek2:
--- Cytat: "przemeq" ---no mi chodzi właśnie o to, że światła się świecą, przełączam na zapalanie silnika i tak przygasają
--- Koniec cytatu ---
wydaje mi się że gościu pisze o swojej hondzie........
canion:
tak to jest jak sie kupi Honde a nie Hyundaia ;) światła przygasają.
przemeq:
ajajaja hyundai i hyundai, panowie w każdym samochodzie użytkowanym przeze mnie podczas odpalania silnika na załączonych światłach mijania, podczas kręcenia rozrusznikiem światła MIJANIA przygasają, bądź mrugają. Wyjątkiem był VW Passat 1998 r. kiedy to światła mijania podczas uruchamiania silnika całkowicie gasły. Dzieje się to przez spadki napięcia w instalacji elektrycznej. Jak wiadomo owe spadki DRASTYCZNIE skracają żywotność żarówek nawet ksenonowych :P A co do tego że powinienem był kupić hyundaia a nie honde, to przemilczę. 14 lat temu o hyundaiu nikt nie slyszal panowie :P A i teraz hyundai to nie super marka, tylko budżetówka :P
Nawigacja
[#] Następna strona