Forum > ix35 EL

[ix35 EL] światła do jazdy dziennej?

<< < (40/43) > >>

stryjek998:

--- Cytat: lessiu2 w 04 Maj 2021, 12:02:51 ---Podjechałem do serwisu który zajmuje się tylko hyundaiami i powiedział, że potrzebny jest moduł. Wydaj mi się, że nie mają wiedzy jak to zrobić inaczej. Bez problemu podłączyli już do ix35 któremu nie włączały się światła przy pozycji 0. Czy ma ktoś może jakiś schemat jak to zrobić bez modułu na przekaźnikach?

--- Koniec cytatu ---

Swoje montowałem w ASO  MARGO w Gdańsku  i temat ogarnęli i mieli ode mnie komplet lamp ,wiązki i moduły

stryjek998:

--- Cytat: lessiu2 w 04 Maj 2021, 12:02:51 ---Podjechałem do serwisu który zajmuje się tylko hyundaiami i powiedział, że potrzebny jest moduł. Wydaj mi się, że nie mają wiedzy jak to zrobić inaczej. Bez problemu podłączyli już do ix35 któremu nie włączały się światła przy pozycji 0. Czy ma ktoś może jakiś schemat jak to zrobić bez modułu na przekaźnikach?

--- Koniec cytatu ---
Tutaj masz schemat podłączenia moich lamp ,na którym bazowało ASO Margo

Johanes:
Witam czy ktoś by mi podesłał schemat jak podłączyć światła do jazdy dziennej DRL łezka  .
Ledy kupiłem na allegro mam już założone w zderzaku tylko mi zostało podłączenie .
Rocz. 2011 1.6 benzyna z góry dziękuje . 

stryjek998:
Witam . A mi przestała świecić lampa led, lewa od świateł do jazdy dziennej . I nie wiem gdzie szukać przyczyny . Znalazłem warsztat co regenerują takie  lampy ale zaśpiewali ok 450 zł . Lampę mam taką

robaszek127:
Spróbuj rozebrać i dobrać się do lampy od tyłu. Zazwyczaj wrogiem lamp ledowych to woda. Palą się diody od niej i utleniają ścieżki.  Albo zanieś do zwykłego gości co naprawia elektronikę i to spokojnie zrobi ale nie za taką chora kasę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej