Forum > ix35 EL
[ix35 EL] światła do jazdy dziennej?
mada:
Załączam częściowy schemat z podłączenia modułu.
Może komuś z kolegów się przyda i będzie miał wygodniej podłączyć tą" innowację " przy centralnych bezpiecznikach ?
pozdrawiam.
Swierko:
Ja mam ix35 i światła się nie włączają. Samochód z Niemiec
igrek1:
Cześć,
Ja jutro w serwisie montuję :) mam nadzieję że efekt będzie OK :)
Pozdrawiam
1979and:
Witam, mam pytanie do kolegów zakupiłem do mojego ix zestaw świateł do jazdy taki z wbudowanymi przy halogenach (np allegro 6558359132), problem w tym że w zestawie był sterownik który w/g schematu podpinam do masy i złącza na akumulatorze ACC , teoretycznie ma to działać (są rożne moduły w tych zestawach ja dostałem z takim rozwiązaniem) gdy tak podłączę światła led pala się ciągle nawet jak pozamykam samochód!! :-? zestaw kupiłem z chinach ale u nas tez takie rozwiązanie jest w ofercie , na rosyjskich forach widziałem jak podłączają w ten sposób i wszytko działa. Mam podejrzenia ze moduł który jest w zestawem (tgz obciążeniowy) jest uszkodzony cos w nim buczy , chciałbym się upewnić czy w samochodzie nie trzeba porostu coś programować lub inaczej podłączyć . Nie mam AUTO zapalania świateł w samochodzie. :?: ew zostaje rozwiązanie zakupienia modułu do świateł jazdy dziennej za 25 zł :mrgreen:
Paweł K.:
Kolego, ACC to nie złącze na akumulatorze. ACC to sygnał (+) który pojawia się po przekręceniu stacyjki.
Jak podłączysz do (+) akumulatora to ci lampki będą świecić aż aku padnie :)
Musisz się podpiąć w kabinie, w skrzynce z bezpiecznikami i przekaźnikami, której schemacik załączył kolega "mada" na powyższej grafice (002.jpg).
Musisz się wpiąć pod kabelek oznaczony numerem "15"
Powodzenia!
Nawigacja
[#] Następna strona