Forum > ix35 EL

[ix35 EL] światła do jazdy dziennej?

<< < (32/43) > >>

AndrzejO:
Witam
Mozna kupic tez gotowy modul za ok 50zl ktory z opoznieniem ok 4 sekund po odpaleniu auta zapala swiatla dlugie ( obcina ich moc do ok 30%)  a gasi sam  swiatla po wylaczeniu zaplonu.
Czyli robi ze swiatel drogowych typowe swiatla do jazdy dziennej. I nad tym rozwiazaniem najbardziej sie zastanawiam.

belgrano:
Panowie a odgrzeje temat. Czasami potrzebuję wyłączyć światła jak jadę tak abym był niewidoczny. Czy da się odłączyć na chwilę te dzienne? Świecę cały jak choinka a chcę po prostu aby nie było mnie widać jak odjeżdżam lub podjeżdżam?

mada:
Niestety nie masz takiej możliwości. :shock:
pozdrawiam

igrek1:
Cześć, próbuję zgłębić temat ale albo coś ominąłem ale nie znalazłem, powiedzcie:
Czy jeśli auto ma czujnik zmierzchu i w sumie z tego co zauważyłem reguluje on przede wszystkim jasnością podświetlania zegarów, jak założę ledy DRL w halogeny jest możliwość żeby to wyglądało jak z fabryki ? czyli świeca się DRL'e z tyłu światła nie świecą się a w momencie zadziałania czujnika światła gasną DRL'e i zapalają się światła mijania i pozycja z tyłu oraz przygasa podświetlanie zegarów ?

ewentualnie na priv prosiłbym o jakieś info co to mogło by być, a no i ile taka impreza wychodzi ;-) Jeśli ktoś przebrnął :)

Pozdrawiam

krzpop:
Cześć, niestety musisz mieć coś takiego http://www.quasarelectronics.pl/en/product/30/clm02-drl-off . Mnie kosztowało to ok 200 zł ale 4 lata temu.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej