Forum > Accent

[Accent X3] Zmiany Accent X3 3d rok 1997 - co mogę zrobić?

<< < (2/7) > >>

kosmos2011:
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=624&highlight=gleba

http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2343&highlight=gleba

http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3431&highlight=gleba

tekla:

--- Cytat: "Maciek" ---Przede wszystkim przygotuj się na dużo trudności i przyszykuj z tonę samozaparcia, bo wielu przed Tobą już tu było co strasznie chcieli modyfikować swoje Hyundaie i spektakularne plany zdychały szybko, bo okazywało się, że to nie VAG i trzeba dużo kombinować.
--- Koniec cytatu ---
hahaha i jeszcze lincz na forum, jeśli zrobisz z tego agrotuning :D

diablomode:
Dodaje zdjęcia mojego żółtka.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Na pewno chciałbym okleić:
- spoiler, podłokietniki tylne, ramkę licznika oraz pasek oddzielający na carbon żółty bądź mat żółty

- lusterka, ramkę panelu sterowania, uchwyt od bagażnika nad rejką, podstawkę od dźwigniki zmiany biegów na carbon

Czy widzi się Wam taka opcja?

Chciałbym też go wrzucić na fele 14 /15 ", 6J / 7J może, ale nie wiem czy znajdę coś ładnego.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

A jakie głośniki polecacie, jakiej firmy i jakiej wielkości do mojego radyjka Pionieer MVH-150UI, bo te oryginalne już się kończą, a przód już nie trybi, więc czas na zmiany.

Na pewno nie interesuje mnie tuba ani inne rzeczy, tylko same głośniki.

Prawdopodobnie oryginalnie mają średnicę 13 cm, więc na pewno takie chciałbym założyć, żeby nie zmieniać nic.

kosmos2011:
Tekla żadnego linczu nie będzie bo i nic się nie zdarzy.

Maciek:
To żółte detale we wnętrzu to to specyfika jakieś 'sportowej' albo 'młodzieżowej' edycji? kosmos2011 jesteś w stanie uzyskać jakieś informacje na ten temat? Bo jeśli tak to ja bym tego nie ruszał i po prostu dbał, bo nie dość, że Accentów już mało to takich specjalnych wypustów tym bardziej. Jeśli się okaże, że te żółte detale stworzył na własną rękę ktoś kto wcześniej był właścicielem Accenta to wtedy faktycznie można by było pomyśleć nad carbonem lub ewentualnie wymianą tych elementów na te w oryginalnym kolorze.

Druga sprawa - oddaj gałkę zmiany biegów do obszycia, bo aż się prosi o to. Naklejka z klapy out, naklejka ze schowka również out. Pokrowce na pasy z Jacky Auto Sport też out, bo aż przypomniały mi się złote lata 'Świata Tuningu' (nie chcesz iść tą drogą ;-)). Ruda bierze Ci chyba prawe nadkole z tyłu - zadbaj o to. Zamiast felg proponuję podnieść auto, sprawdzić jak się miewa podłoga i rzucić konserwację, bo nie chciałbyś, żeby po którejś zimie nogi zaczęły szorować Ci o asfalt.

Domyślam się, że nie na takie odpowiedzi liczyłeś, ale ja osobiście jestem zwolennikiem tuningu w wersji OEM+ - najpierw doprowadzasz auto do konkretnego stanu a później bawisz się w felgi, gwinty, polibusze i uturbione silniki 8-)

A tak co do felg to zdecydowanie masywne Rota Grid pięknie by tu siadły. Ewentualnie coś z dużym parapetem w 14'' calach. Aż żal, że nie ma nikogo kto podjąłby się jakiegoś VT...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej