Forum > Accent
[Accent X3] Zmiany Accent X3 3d rok 1997 - co mogę zrobić?
tekla:
Te żółte detale faktycznie niespotykane. Nie ruszałabym, fajne są!
Carbonu to ja w ogóle nie lubię gdziekolwiek, więc nie mam co się wypowiadać.
kadafi:
Tylko ładna felga z odpowiednią oponką + kosmetyka i będzie OK. Nie rób nic wiecej bo zrobisz odpust. Kolorek super.
diablomode:
Te żółte detale i spoiler były od poprzedniego właściciela z Niemczech.
A jeśli chodzi o te naklejki to przy wolnym weekendzie zajmę się tym.
A co zamiast tych pokrowców na pasy dać?
Gdzie najlepiej dać do obszycia gałkę?
Jeśli chodzi o Carbon (czarny) to chciałem założyć czarny na lusterka, bo już są dla mnie uciążliwe, ponieważ były malowane w zeszłym roku i po jakimś roku zawsze powoli schodzi farba i widać białe plamy, a nie chce mi się tego ciągle malować naokrągło.
Także miałem plan zrobić coś z spoilerem, bo schodzi z niego lakier bezbarwny i widać jaśniejsze ślady żółtego od słońca, a też nie chce malować tego tylko chciałem założyć folie Carbon (żółta) lub mat (żółta).
Jeśli chodzi o malowanie to na pewno odpada, bo nie mam takich finansów, żeby dawać samochód do lakiernika, żeby zająć się tymi elementami.
Prawidłowe wartości dla oryginalnej felgi dla X3:
5.0Jx13 -> rozmiar felgi
4x114.3 -> rozstaw śrub
ET46 -> odsadzenie (ważna wartość co by koła nie wystawały poza obrys)
CH67 -> rozmiar otworu centralnego
Chciałbym jakąś fele 7.0 albo 6.0J zależy czy znajdę takową fele gdzieś na miejscu.
A opłaca się wrzucić oponkę 14" czy 15" czy zostawić w oryginale 13" i zmienić na jakąś szerszą oponę z felgą?
tekla:
--- Cytat: "diablomode" ---A co zamiast tych pokrowców na pasy dać?
--- Koniec cytatu ---
hmmm... Nic? (;
Złośnik:
Pokrowce na pasy ?
Pamiętam to z Cinquecento, co to dawało ? To taka wersja dla mężczyzn bez okazałych piersi, żeby było bardziej miękko na klacie ?
Nawigacja
[#] Następna strona