Forum > Accent

[Accent X3] Immobilizer

(1/4) > >>

Darax1991:
Witam posiadam Immobilizer w samochodzie i mam do niego kluczyk, ale bez zadnego guziczka itp, czy jesli przekrecam zamek, gdy chce otworzyc drzwi to powinienem otworzyc wszystkie zamki czy tylko swoj  od strony kierowcy? chodzenie wokół jest meczace... (a przekrecajac w odwrotna strone nic sie nie dzieje.. zamykac auto musze recznie klikajac na guzik) z czym to zwiazane?

ed. tytuł. tekla
PS. nie stawia się spacji przed znakami zapytania, wykrzyknikami, nawiasem zamykającym i po nawiasie otwierającym.

niebieskiultras:
stawiam na siłownik master (w drzwiach od kierowcy) u mnie padł i czasem daje oznaki życia ale z reguły latam dookoła auta by otworzyć drzwi :D

ort. tekla

Darax1991:
jak to sprawdzic ? naprawic ? koszt ?:D ktory to bezpiecznik ?? w sumie jesli to naprawie to jest mozliwosc dorobienia pilota na podstawie kluczyka immo ? czy musze miec kod ktory trzeba zaprogramowac w pilocie |?

kadafi:
Po pierwsze to chyba pomyliłeś immo z centralnym zamkiem.Jedno nie ma nic wspólnego z drugim.
Sprecyzuj co dokładnie masz na wyposażeniu auta ( bo z innych postów wynika że nie wiesz) a będziemy dalej myśleć.

Darax1991:
kadafi, skad mam wiedziec co mam ?..   w rozkodowaniu VIN w poprzednim temacie mozna wyczytac ale ja slaby jestem ogolnie z angielskiego. A co do centrala to prawdopodobnie posiadam bo te modele juz mialy centralke wiec tylko sie domyslam. Rozbiore panel drzwi od kierowcy i sie dowiem tylko chcialbym znac wzor gdzie ten silownik master moze sie znajdowac badz cokolwiek co pomoze mi ustalic jego polozenie.

:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej