Witam wszystkich Forumowiczów,
Jestem tu od wczoraj i nie tylko z Jednym problemem, ale także uzyskaniem wielu pomocy na drodze z Hyundai Accent

Wiec, pierwsza sprawa jak i narazie jedyna... Mam problem z Audio. Radio Manta RS6500 nie dziala mi w tym Aucie pod oryginalnym ISO czemu?? Jesli poprzekladam kable to zapali sie radio, zegarek sie mocniej podswietlli no i szukalem glosnikow i niestety dziala tylko jeden prawy a tu kabli wiecej nie ma. Pomyslalem wiec ze kostka oryginal jest zepsuta... zamowilem nowa za cale 6 zl. Podlaczylem i d**a nie dziala.. Problem z Radiem ? Cos z Kablami ? Ale radio wypada... bo przekladane z Xedos 6 a tam działało normalnie i nadal dziala... a innego radia brak to testu... Co mam zrobic ?

isc do elektryka czy jakies innego maistra?
Chcialbym wiedziec czy ogolnie oplaca sie inwestowac w
to auto ? wieksze kola np 15" mi wejda ? lakier sie luszczy to pomalowac czy okleic carbonem ? czy zrobic elect. szyby ? kolega mowil zebym kupil silnik od r1 i wstawil... ale to nie oplacalne bo silnik to takie autko x2

mniejsza o wiekszosc, chodzi mi o rozwiazanie problemu radia i czy warto w ten samochod wkladac hajs

pozdrawiam !
Przypomnialo mi sie.
Przegladalem forum i czytam czytam i chcialbym zapytac o wycieraczki otoż wyglda to tak, ktoregos pieknego dnia kupilem tego Hyundaia nie sprawdzilem wycieraczek i tak az do pierwszych deszczow miesiac temu chcialem je uruchomic i no nie dzalaja wiec zdjelem lopaty wlalem w40 czy jakos tak ale nie demontowalem nic normalnie polalem sruby itp tym olejem zalozlem wycieraczki i poruszalem nimi az do tego czasu az same ruszyly i tak chodzily chodzily a wczoraj przestaly mi dzialac. jest dzwiek silnika taki przeskok w dół ramion i nic wiecej znowu dzwiek skok w dół i nic .. jaki powód ? czyscic ? ( macie instrukcje ) ? czy spadly one czy jak ?? hmm ??
kolejna sprawa, mam na Kierownicy kontrolke taka jak w alarmie i ona mi ciagle miga, czy to alarm dla picu czy alarm ktory nie dziala?
Napchałeś do tego wątku zbyt wiele zagadnień. Powinno być: jeden wątek - jedno pytanie. Pamiętaj, że temat ma być przydatny również innym użytkownikom, którzy w przyszłości spotkają się z podobnym problemem, dlatego powinien być przejrzysty i konkretny, by umożliwić łatwe znalezienie w nim odpowiedzi.
Zmieniłam tytuł na cokolwiek mówiący, chociaż tak naprawdę przydałoby się z tego zrobić co najmniej trzy wątki, ale nie ma jak tego wydzielić.
Tekla