Forum > i10
Radio w i10
merixo:
Witam wszystkich posiadaczy "i10".
Chciałbym poznać wasze opinie na temat jakości odbioru stacji radiowych w tym aucie.
Moim zdaniem radio montowane fabrycznie jest kiepskiej jakości jeżeli chodzi o odbiór fal FM. Miałem kiedyś Atoska z radiem nie fabrycznym Sony i odbiór był o niebo lepszy. Co to teraz porobili, że wkładają jakieś badziewne radio, którego nie można zmienić. Być może ja mam jakieś pechowe radio, więc chciałbym poznać wasze opinie, a może umie ktoś doradzić jak poprawić odbiór, za co z góry dziękuję.
Pomorzanka:
Witam w klubie:) niestety bardzo skromnym jak mniemam, bo wydaje mi się, że jestem tu jak na razie jedyną posiadaczką i10:/
Prośba do włascicieli i10 - ujawnijcie się!:D
Co do radia - chyba faktycznie masz pechowy egzemplarz, bo moje działa bez zarzutu. Wiele oczywiscie zależy od miejsca, w którym łapiesz fale - w szczerym polu na pewno trudniej o dobry odbiór. Btw, upewnij się, że masz wyciągniętą i dobrze ustawioną antenkę- taka praktyczna rada od blondynki...;P
Miromat:
Mylisz się koleżanko. W szczerym polu odbiór jest najlepszy - brak zakłóceń i przeszkód terenowych.
Galus87:
Miałem okazje pojeździć i10 od ciotki trasa Katowice centrum - Kraków centrum i z powrotem, grało dobrze nie zgubiło fal a ni nic co by mi przeszkadzało. Taki śmieszny tylko wyświetlacz :mrgreen:
Pomorzanka:
--- Cytat: "Miromat" ---Mylisz się koleżanko. W szczerym polu odbiór jest najlepszy - brak zakłóceń i przeszkód terenowych.
--- Koniec cytatu ---
- w szczerym polu blisko miasta - owszem, gorzej jest z dala od cywilizacji i na wsiach "zabitych dechami" - tam już niewiele dociera.
Nawigacja
[#] Następna strona