Forum > Matrix / ix20

[ix20] Przenośna nawigacja

<< < (3/4) > >>

endriu:
Witam ja mam firmy Clark a montuje po wielu testach tylko na bocznej szybce oczywiscie z mojej strony i podlaczam pod usb.

Geronimo:
A nie ograniczasz tym sobie widoczności na boki. Słupki i tak zabierają spory obszar pola widzenia. Też się zastanawiałem nad taka lokalizacją, ale poniewaz autko obbieram myślę dopiero za tydzień, bo ten dylemat "GDZIE" dopiero przede mną. Problem w tym, że będę musiał jechać jakieś 500km do domku i nie będzie mi chciało co jakiś czas zatrzymywać, by przekładać przyssawkę ;)

beazee:

--- Cytat: "Geronimo" ---słupki i tak zabierają spory obszar pola widzenia. Też się zastanawiałem nad taka lokalizacją
--- Koniec cytatu ---

Ramię mojej nawigacji jest za krótkie, a do tego sztywne, by móc wygodnie ją umocowac na bocznym trójkącie.

endriu:

--- Cytat: "beazee" ---
--- Cytat: "Geronimo" ---słupki i tak zabierają spory obszar pola widzenia. Też się zastanawiałem nad taka lokalizacją
--- Koniec cytatu ---

Ramię mojej nawigacji jest za krótkie, a do tego sztywne, by móc wygodnie ją umocowac na bocznym trójkącie.
--- Koniec cytatu ---

nie nie przeszkadza mi jak juz pisalem w róznych miejscach testowałem i to dla mnie jest najlepsze . Mam regulowane ramie na kulce tak że sie obraca we wszystkie strony .

ph71:

--- Cytat: "endriu" ---
--- Cytat: "beazee" ---
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

nie nie przeszkadza mi jak juz pisalem w róznych miejscach testowałem i to dla mnie jest najlepsze . Mam regulowane ramie na kulce tak że sie obraca we wszystkie strony .
--- Koniec cytatu ---

Wrzuć fotkę to obejrzymy  :-)
Niech idea tego wątku posłuży zainteresowanym w wyborze miejsca a także wielkości ekranu w realiach ix20.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej