Forum > XG / Grandeur
[Grandeur] Geometria kół tylnych
kosmos2011:
Bartfoot radost mieszka w Kole więc dwa linki tej samej stacji z Rzeszowa raczej mu się nie przydadzą.
bartfoot:
Owszem, zdaję sobie z tego sprawę :) Umieściłem te linki w celu oglądnięcia sprzętu HUNTER na którym pracują te stacje, a sprzęt ten ma nasze wynalazki w bazie.
Pozdrawiam.
radost:
:?: :roll: :roll:
No nie sądzę, żeby ustawić geometrię trzeba robić taką trasę. Póki co nic z tym nie robię bo nie mam czasu a auto codziennie użytkowane. Problem zazwyczaj jest niezauważalny i uwydatnia się przy szybkim pokonywaniu poprzecznych nierówności. Jednak ja staram się oszczędzać zawieszenie i jeżdżę spokojnie wtedy nic nie czuć.
bartfoot:
Nie zrozumiałeś moich intencji. Absolutnie nie chodzi mi o skorzystanie z usług tych stacji. Chodzi mi o namierzenie w Twojej okolicy warsztatu który pracuje na tym sprzęcie. Jest wówczas pewność, że w bazie danych będzie Grandeur/Azera TG.
Pozdrawiam.
radost:
oki looz.
Fajne jest mimo wszystko, że jest chociaż drugi rodzyn na forum i można se pogadać o azera/grandeur. A tak z innej beczki dziś kupiłem oliwkę i jutro zmieniam już drugi raz. Po prawie 12 tyś nie wziął ani grama. Pozdro.
[ Dodano: 2016-01-11, 18:10 ]
Kosmos ponawiam pytanie bo dopiero teraz za to się biorę a link wygasł. Potrzebuję parametry kątów tyłu i przodu bo podobno jak ruszą tył to i przód trzeba skorygować względem tyłu.
Nawigacja
[#] Następna strona