Forum > Lantra

jak wyciszyc skrzynie biegow

(1/3) > >>

rikardo:
witam wszystkich,moze ktos wie jakim srodkiem mozna wyciszyc stuki w skrzyni biegow?wiem ze sa rozne wygluszacze ale niemam zadnego porownania,moze ktos ma juz jakies pozytywne doswiadczenie w tym temacie,pozdrawiam,rikardo

Zbyszek:
Stuki w skrzyni :?: :?: :?: jakie są to dokładnie objawy :?: być może jest tu większy problem...

IgoReCzeK:

--- Cytat: "rikardo" ---moze ktos wie jakim srodkiem mozna wyciszyc stuki w skrzyni biegow?
--- Koniec cytatu ---

Witam. Nie uważasz, że lepiej ją naprawić? Jakoś nikt do tej pory nie skarżył się na głośną pracę sprawnej skrzyni biegów w Elantrach. Pozdrawiam Igor.

rikardo:

--- Cytat: "Zbyszek" ---Stuki w skrzyni :?: :?: :?: jakie są to dokładnie objawy :?: być może jest tu większy problem...
--- Koniec cytatu ---

dzieki za zaint.jest to mija juz druga skrzynia biegow,stuki slychac tylko na luzie,jak wcisne sprzeglo lub w czasie jazdy jest cisza,w 1-szej skrzyni tak zwany mechanik stwierdzil ze to lozyska walu sprzeglow.zakupilem dwa nowe i zostaly wymienione,po zlozeniu skrzyni okazalo sie ze stuki jak byly tak sa,kupilem uzywana skrzynie i to samo szok,niewiem co robic

rikardo:

--- Cytat: "IgoReCzeK" ---
--- Cytat: "rikardo" ---moze ktos wie jakim srodkiem mozna wyciszyc stuki w skrzyni biegow?
--- Koniec cytatu ---

Witam. Nie uważasz, że lepiej ją naprawić? Jakoś nikt do tej pory nie skarżył się na głośną pracę sprawnej skrzyni biegów w Elantrach. Pozdrawiam Igor.

--- Koniec cytatu ---
czesc,moze i nikt sie nie skarzyl ale chetnie bym ja naprawil tylko najpierw trzeba znac przyczyne,tzw mechanicy mieli ja na stole w czesciach i nic nie zrobili

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej