Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] nie działa tempomat
Mirek0419:
podłączę się pod temat . Też chciałbym dołożyć do mojego S.Fe tempomat. mam Vin KMHSH81WP9U463468. nie wiem jak czytać te dane z podanej strony.Można podłączyć przyciski i będzie ok (tak miałem w VW) czy trzeba coś jeszcze ?
[ Dodano: 2014-12-12, 13:40 ]
Wogóle można by było zbierać zainteresowanych sprawdzeniem czegoś w jednym wątku i wtedy zrzutka na godzine, np 15 VINow ktoś sprawdza(numery części, historia napraw, co kto potrzebuje) i znowu zbiera się grupa
kosmos2011:
Lukasek jak wyrzucą drzwiami to wejdziemy oknami :-D Na tej stronie http://epc.japancars.ru/hyundai/ też jak wpiszesz numer vin to uzyskasz info jaka konkretnie część siedzi w aucie.
Info dla Mirek0419 zacytuję swój post
--- Cytuj ---Mirek przenieśmy dyskusję do modelu CM http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3060&highlight=tempomat
--- Koniec cytatu ---
Mogłeś nie zauważyć ale pisałem do Mirka czyli do Ciebie.
Mirek0419:
Mogłeś nie zauważyć ale pisałem do Mirka czyli do Ciebie.[/quote]
Sorry trudno mi sie połapać co i gdzie :). Byłem przed 2 dniami w serwisie i tam zadałem podobne pytanie, uzyskując odpowiedź ,, ze nie wiedzą czy mozna w moim samochodzie podłączyć tempomat, ale radza szukać odpowiedzi na forach internetowych :). No to szukam.
Kolega Kosmos jak czytam na forach jego wypowiedzi to jest najbardziej osobą kompetentna , dlatego tutaj gdzie on :)to ja kręce sie i próbuje ;-)
zdzwod123:
witam potrzebuję pomocy nie działa mi tempomat zaczęło się od tego że raz działał a raz nie odkręciłem włączniki przy kierownicy z prawej strony poruszałem kabelkami i zaczął działać po przejechaniu kilku kilometrów ponownie przestał działać teraz gdy włączam przyciskiem z lewej strony kontrolka tempomatu się świeci a nie reaguje na ustawienia prędkości przyciskami z prawej strony kierownicy
Nawigacja
[#] Następna strona