Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] nie działa tempomat

<< < (3/9) > >>

maciekw:
Sorry, trochę offtopic, ale Kosmos, skąd masz informacje odnośnie napraw itd? Myślałem, że hyunday  nie miał robionej historii...?

kosmos2011:
https://service.hyundai-motor.com:444/euro5/login.tiles kiedyś było za darmo teraz 5EUR/ h.

Tam są informacje o naprawach na gwarancji  i akcjach serwisowych z całego świata.  Brak jednak info o przeglądach.

marian_admwz:
Podłączę się pod temat ze swoim pytaniem. Po włączeniu tempomatu na desce pojawia się zielona kontrolka "cruise" według instrukcji po przyciśnięciu set powinna sie zapalić druga kontrolka "set". U mnie działa tylko ta pierwsza. Wymieniałem żarówki podświetlenia zegarów ale tempomat ma oddzielny moduł do którego się nie dostałem. Ktoś miał taki przypadek ?

kosmos2011 jak podam vin powiesz cos o moim egzemplarzu. Ciekaw jestem jego historii.

maciekw:
A gdzie wg instrukcji powinna się pojawić kontrolka SET? Ja takiej u siebie nie widzę. Mam CRUISE, która się zapala po włączeniu tempomatu. Natomiast SET nie widzę na desce (mam nawet drugą obok na półce, którą sobie właśnie obejrzałem - nie widzę takiej).

jak kolega kosmos rozdaje tak historie pojazdów, to też bym się podpiął, chociaż boję się, co z tego wyjdzie... ;)

ololysy:
nie ma kontrolki set. Zobacz do instrukcji. Przycisk set służy do ustawienia zadanej prędkości ale nie ma żadnej kontrolki. U mnie tempomat przez chwilę nie działał, ale okazało się że spadła linka sterująca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej