Forum > Accent
Pełna diagnostyka samochodów marki Hyundai emulator Hi-scan
MarianH:
Witam
Proszę o info i potwierdzenie czy z i30 pd z 2017r 1.6 crdi można się połączyć tylko GDSem do sprawdzenia błędów wszystkich sterowników auta? Ostatni post jest z przed ponad poł roku, czy coś się zmieniło?.
Czy w programie Cascada dodano i30 pd? Czy można się połączyć chociaż do diagnostyki silnika? Jeśli można to jakim interfejsem?
Proszę jeszcze o namiar na program bo strona podawana przez forumowiczów jest blokowana przez google chrom: http://carelectronics24.ru/blog.php
"Na następnej stronie znajdują się szkodliwe programy
Osoby atakujące na stronie carelectronics24.ru mogą próbować podstępem nakłonić Cię do zainstalowania programów utrudniających korzystanie z internetu (na przykład zmieniających stronę główną lub wyświetlających dodatkowe reklamy na odwiedzanych stronach)."
Pozdrawiam
Dariusz G:
Witam, chciałbym kupić interfejs diagnostyczny do i40 z 2017 roku,
czy mógłby ktoś polecić jakiś w cenie do 500zł. Chciałbym aby można
było np. Zakodowac czujniki tmps, odczyt błędów itp.
kamil231987:
Też jestem ciekaw bo delphi ds150e z 2016 nie działa na poliftach. I czy ktoś stosował u siebie takie cudo Vscan STN1170 ELM327v3 USB jak jest opisane stronę wcześniej?
stryjek998:
Witam . Miałem ten program do poprzedniego auta . Po zakupie Hyundaia ix35 dokupiłem licencję na markę Hyundaia za jedyne 100 zł . Teraz sam wykonuję diagnostykę swojego Hultaja . Za program zapłaciłem 450 zł i było to dwa lata temu .
Firma jest z Gdyni ,program legalny z licencją ,którą często uaktualniają i służą pomocą . Z czystym sumieniem mogę polecić ten program . Link do ich strony https://maxiecu.com a tutaj filmik jak działa //www.youtube.com/watch?v=iusCkPnlgaY
mastersik:
Witam.
Przeczytałem znaczną większość postów i juz nie wiem jaki kabel kupic do hyundai i30 1.6crdi 2008r.
Dużo osob pisze o VAG KKL FTDI 232 ale z tego co dobrze rozumiem obsługuje on auta do 2005roku.
Z kolei VAG K+CAN COMMANDER 3.6 nie ma chipa ftdi232.
Ponadto jaka jest roznica przy podlaczeniu kabla pod zwykle obd2 a zlacze 20pin pod maska za pomoca przejsciowki Adapter 16 pin do 20 pin
Nawigacja
[#] Następna strona