Forum > Accent

Pełna diagnostyka samochodów marki Hyundai emulator Hi-scan

<< < (87/108) > >>

srbastek:
Jest I30, ale tylko 1gen. Wszystkie młodsze samochody muszą być podpięte pod nowy system (nie pamiętam nazwy)

o właśnie, GDS

microm:

--- Cytat: "matarix120" ---Witam, jestem tu nowy i mam pytanie odnośnie podłączenia mojego Hultaja i30 Wagon z 2015 roku. Otóż przeczytałem cały ten wątek, przeszukałem inne strony i nadal nie wiem, czy kupując kabel VAG K+CAN i po przelutowaniu pinów, będę mógł diagnozować mój samochód przez Cascade lub Hi-Scana. Czytając ten post nie zauważyłem, żeby ktoś pytał, czy można podłączyć Hyundaia młodszego niż 2011, chyba że jestem ślepy  :-P I w sumie, żeby nie robić kolejnego posta zapytam, czy jeśli kupie kabel STN1110 OBDLink SX to będę mógł używać wyżej wymienionych programów, czy to po prostu droższy kabel typu ELM327. To mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość  :-)
--- Koniec cytatu ---

Witam. Niestety w moim i30 laczy sie tylko z silnikiem  i  ze wspomaganiem kier... bledy te same co stwierdzono w serwisie... Z abs, srs oraz pozostalymi osprzetami nie moge nawiazac komunikacji... autko z 2012 takze nowsze pojazdy prawdopodobnie inny program musi byc...

mr_adam:
Mam pytanie prześledziłem cały wątek zakupiłem kabelek z tej aukcji vag-kkl-pl-usb-ftdi-232-rl  i piszecie o polutowaniu 7 i 8 pinu z 12 oraz też 7 i 8 z 12 i 13. Polutowałem 7 i 8 z 12 i łączy się z poduszkami oraz z klimatyzacją ale jest problem bo wyskakuje error błąd połączenia. Kombinowałem tak jak radziliście z szybkością łącza ale za każdym razem jest tak samo coś można na to poradzić. A i jeszcze pytanie jak połączyć się z immobilazerem bo z tym nie chce się połączyć. A do czego służy ten 13 pin ??

west40:
Czy ktoś połączył się do Body Control Module w Santa Fe CM ? Ja mogę połączyć się ze wszystkim oprócz Opcji Użytkownika w BCM. Widzę tam funkcję wyłączenia świateł mijania , ale niestety po połączeniu z opcją użytkownika wywala błąd " communication error, check the system ". Program pracuje na win 10. Jakieś wskazówki ?

wiktor1983:
wczesniej mialem coupe gk 2005 2.0 i interfejsem elm 327 bluetooth lazylem sie z silnikiem i jego parametrami!! teraz mam santa feSM 2006 2.4 benzyna i interfejs sie z nim  nie laczy!
co jest nie tak !!podpowiedzcie !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej