Forum > Accent
Pełna diagnostyka samochodów marki Hyundai emulator Hi-scan
Maraton:
Witam panowie, jestem nowym użytkownikiem tego forum i piszę w imieniu mojego teścia.
Posiada on hultaja i40 z bodajże 2014, diesel. Problem w tym, że wyskoczyła mu ikona ESP. Chciałby się podłączyć i to usunąć (posiada interfejs który diagnozuje mu tylko silnik) dlatego pytanie i wielka prośba- chciałbym, żebyście napisali mi jaki kabel jest dokładnie potrzebny, żeby podłączyć się do innych systemów oprócz silnika i czy tym programem cascada dam radę?
kosmos2011:
Tylko GDS lub inne Delphi-e itp.
athon:
Forumowicze,
Pomoże ktoś w temacie schematu gniazda DLC (OBD2) w I30 CW rocznik 2008 (FD) 1.6 CRDI 115KM produkcja Koreańska (VIN zaczyna się od KMHD).
Szukam schematy elektrycznego tego gniazda bo chciałem na tej podstawie dobrać interfejs do cacsade.
kosmos2011:
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6090&postdays=0&postorder=asc&start=285
athon:
Kolego kosmos2011 w poście #308 pokazałeś schemat DLC dla I30 1.6 CDRI z roku 2009 ale produkcji czeskiej jak sądzę po literce T w VIN.
Czy dla mojego I30 CW rocznik 2008 (FD) 1.6 CRDI 115KM produkcji koreańskiej będzie to ten sam schemat?
Pytam, bo chciałem kupić do swojego I30 interfejs VAG K+CAN 1.4 i jeden z dostawców przekonywał mnie że w tej wersji Hyundai-a jest pełen CAN i ten interfejs nie będzie działał.
Ma ktoś wiarygodne informacje na ten temat?
Czy schemat DLC z posty #308 jest poprawny dla mojego I30?
Czy interfejs VAG K+CAN 1.4 będzie odpowiedni do komunikacji ze wszystkimi modułami samochodu?
Nawigacja
[#] Następna strona