Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - i20

<< < (7/12) > >>

betiglo:
Witam.Stoję przed wyborem hundaya ix 20  wersji Clasic+ ,a wersji Comfort ??
Jakie jest wasze zdanie-czy warto dopłacać za klimę automatyczną i alu felgi,bo reszta to już dodane drobiazgi??

gulgulq:
Warto - klimatronic to całkiem inna bajka niż manual.

betiglo:
Możesz rozwinąć ?Do tej pory wszystkie moje auta miały manualną i nie miałam problemów Czym się różni ta automatyczna w działaniu ?

Dider:
Dodano: 2016-09-12, 21:11
w comforcie masz inną tapicerkę - ładniejszą(wg mnie łatwo sie czyści), przednie fotele z kieszeniami w oparciach, masz czujniki cofania, masz bluetooth - mi tego teraz brakuje :( skórzaną kierownicę i gałkę biegów - przyjemniejsze w dotyku niż ten plastik, chociaż to tylko z plastikowej krowy, ale zawsze. No i podłokietnik - niby taki nijaki kikut, ale z nim dużo przyjemniej się jedzie (szczególnie trasy - u mnie nawet 500 km i brak cierpnących rąk. A tryb automatyczny działa nie tylko z klimą, ale i z ogrzewaniem - zimą ustawiasz 25 stopni i masz tak całą drogę jaką jedziesz - nawet klimy nie musisz włączać (znaczy się po włączeniu trybu "auto" klima się włączy, wciskasz przycisk A/C i kila się wyłącza a tryb automatyczny sam ustawia temperaturę. Jeszcze szyby tylned elektryczne - wciskasz u kierowcy na drzwiach blokadę szyb i dzieci z tyłu szyb nie otwierają. A latem jak się w aucie nagrzeje to bez sakania po aucie otwierasz wszystkie szyby - szkoda tylko, że wszystkie nie są automatyczne.

betiglo:
Chmm...Tylko ,ze dopłata do tej wersji Comfort to ok 6 tysi...i dlatego się zastanawiam .Na poczatku chciałam kupić i 30 taką z 2012-2013 r .Po usilnych poszukiwaniach znalazłam kilka zajeżdzonych i kilka malowanych ...W desperacji postanowiłam dołożyć i kupić nowy ,ale tu znów "schody"-i 30 nie produkują już w tańszych wersjach Clasic i Clasic + Jeszcze jest produkcja RUN ,a ta cena powala...
Przestawiłam się więc na tego ix 20 -najtaniej wychodzi w Clasic + do komfortu trzeba znowu dołożyć te 6 tys...i zwyczajnie mi szkoda takiej kasy -choć nie ukrywam ,ze chciałam mieć "wypasiony" samochodzik... Oczywiście wszystkie te bajery by się przydały i dlatego się jeszcze plątam,czy może tylko dołożyć te czujniki ,podłokietnik....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej