Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Ile LS'em do 100km
maspex:
nie daj sie orznac,zeby Ci mechanik zabral katalizator(na skupie dostaniesz minimmum 200zl) ,a wspawaj rureo takiej samej srednicy,ja tak mam i jest super
jasiuekonom:
--- Cytat: "maspex" ---na skupie dostaniesz minimmum 200zl
--- Koniec cytatu ---
W skupie czyli?? Za złomowisku czy gdzie??
--- Cytat: "maspex" ---a wspawaj rureo takiej samej srednicy,ja tak mam i jest super
--- Koniec cytatu ---
A jak z przeglądem?? Nie przyczepią się, że nie ma katalizatora??
maspex:
na skupie,czyli w internecie wpisujesz swoja miejscowosc i "skup katalizatorow", najczesniej prywatnie kolesie sie tym zajmuje,podjezdzaja,kasa do raczki i zabieraja kata,potem pewnie do wiekszego odbiorcy to wysylaja i zarabiaja prowizje
bez rury raz mialem na przegladzie robiona analize spalin,wczesniej co prawda przyjechalem zagrzanym autem i zalanym pare litrow w baku Vpowera - spaliny wyszly w normie dla auta z katem dla tego roku :)
jasiuekonom:
Aha, zaraz poszukam, a co do tego przyspieszenia, proszę wypisywać jeśli ktoś z was sprawdzał, jak to wygląda. Ja się swoim bardzo zasmuciłem.
wachers:
W moim przypadku nigdy nie mierzyłem przyspieszenia bo nie chce sie zdziwic, ale powiem szczerze, ze ze startu z AUDI A4 1.9TDI 90KM jest co robić jednak daje sie rade i to mnie cieszy choć wiem że liczy sie moment obrotowy, masa itd. ale ważny jest też rok auta. więc przypuszczając w moim LS-ie jest przyspeszenie identyczne co w twoim tylko że ja mam instalacje LPG.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona