Forum > i30 FD
Audio Video
Animek:
Carexpert, jestes z lodzi trzeba sie spotkac i cos sie wymysli :) nie jedna zabudowe i przerobke konsoli robilem w aucie ;)
a tobie chodzi o to navi :) da sie tak zrobic tylko torche czasu i pomierzyc co sie tam wcisnie :)
schowek dostaniesz na smiglego rydza przy przybyszewskiego w ASO moga ci zamowic koszt okolo 200 -250 zł o to sie pytalem bo bylem zainteresowany kupnem i 30 ale ze wzglegu na ich raty jestem zmuszony kupic cos tanszego bo przeplacic 12 tys w 3 lata to przegiecie straszne
Carexpert:
To jest ten orginal? Maly... A co on potrafi jakie ma funkcje? To ty Animek, robisz w tuningu i robisz zabudowy? Fajnie. Mnie sie takie cos podoba ale to sie nie sklada raczej jest na stale. http://www.doctc.com/bemarket/shop/index.php?pageurl=page_goodsdetail&uid=24630&part_code=174001004. Ja mam schowek bo mam auto jeszcze przed produkcja w czechcach. Mam wiec schowek ktory do niczego nie sluzy. Chcialbym go wykorzystac wlasnie na cos takiego. Chcialbym miec tam AutoMape wiec musialo by to na Windowsie pracowac do tego przydalo by sie wejscie na dvd by ogladac filmy i wejscie na kamere cofania. To takie moje marzenie choc nie wiem czy kasy mam wystarczajaco duzo...
Animek:
ja ci pokazalem jak to wyglada w oryginale ta dolna czesc mozesz kupic w aso a przykrywke wykozystac do wklejenia navi
nie siedze w zabudowach i nie robie tego zawodowo :)
raczej siedze w caraudio i nie raz trzeba ingerowac bylo w deske rozdzielcza
wsyztsko zalezy ile miejsca tam jest do wykozystania i co mozna tam wcisnac
zawsze mozna wstawic tam sam ekran a reszte instalacji zamontowac w schowku
kwestia sprawdzenia dostepnosci miejsca i tyle
edit
to co pokazujesz to jest monitor od X5 z BMW ktory tez mozna tak wpasowac ;-)
wszystko zalezy od miejsca i zasobnosci portfela
Carexpert:
to sa uniwersalne monitory made in korea wlozone w obudowe dydykowana do i30 Monitor jest zupelnie innej firmy.
Nawigacja