Forum > Tucson JM
Żarówki lampy przednie
waszek_rmc:
Jeszcze nie, na razie mam w planach...
Zakupię chyba OSRAMy H4 i postojówki philipsa. Zalezy mi na białym świetle, ale też aby było coś widać... a philipsy z opini na mokrym asfalcie kiepsko wieczorami... a zbliża się jesień :)
piter1777:
A ja do kompletu wstawiłem do jazdy dziennej ładnie dają
waszek_rmc:
Udało się dostać philipsy bluevision za pół ceny (znajomy omyłkowo H4 kupił zamiast h7).
Założone... zdjęć nie mam, ale szału ni ma :) Jest białe ale z odległości na wprost. Zaraz przy lampach też żółte. Ale sprawdzimy po nocach.
[ Dodano: 2014-09-22, 18:08 ]
Po zmroku, w nocy. Efekt super. Wiec jednak polecam. Następne zakupie osramy, teraz te za 30 zl to nie był majątek.
chris18404:
Dzis przepalila mi sie zarowka od swiatla mijania lewa lampa i mam pytanie jakie tam podchodza modelowo? Czy to normalne ze na mijania ta zarowka nie swieci a na dlugich swieci? - wiem glupie pytanie ale nie wiem. I jeszcze jedno pytanie jak sie dostac do tej zaroweczki. Bede wdzieczny za pomoc z waszej strony.
waszek_rmc:
Ja poprostu ściągałem lamy - tak jest najłatwiej - a zdjęcie lamp jest dziecinnie proste. ale gdyby na drodze mnie trafiło... to bym kombinował. Chociaż w zestawie kluczy mam taki co podpasuje by wykręcić lampę :)
H4 mają 2 żarniki - długie i krótkie. Tak się chyba dzieje, że żarnik od zwykłych się przepala bo częściej jest uzywany
Nawigacja
[#] Następna strona