Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35
muha13:
I co tu więcej mówić...są serwisy i serwisy...jedne lepsze drugie gorsze-jak wszystko na świecie. Jak widać Auto Zięba należy do tych dobrych. Jak już pisałam objeździliśmy już chyba 4 serwisy i wszędzie kończyło się tłumaczeniem niefachowych fachowców, że taki urok tego auta, a jak mi przeszkadza to mam sobie pogłośnić radio!!! Po prostu ręce opadaja... Wczraj byłam na wymianie amortyzatorów na te "po liftingu", niecałe trzy tygodnie oczekiwania od pierwszej wizyty. I co- i cisza, nareszcie! Po ponad dwóch latach męczącego łomotu na naszych nierównych drogach! Całe szczęście są ludzie zaangażowani w to czy msię zajmują. Polecam każdemu ten serwis, , a dziękuję Koszakowi, którego opinia mnie tam doprowadziła. Wymiana w ramach gwarancji, wypolerowane autko, a na dodatek płyn do spryskiwaczy... Następny przegląd zrobię tylko i wyłącznie tam, a nie w innych "pseudo" serwisach.
klemens:
Pytanko do Muhy: chodzi o Zięba Katowice?
U mnie też wymieniono właśnie w Łodzi amorki przednie i ... nie to auto. Efekt porażający, chociaż ponoć w moim autku (XII 2011) były już poliftingowe. Technicznie serwis w porządku ale w odróżnieniu od Muhy, ja dostałem auto tak skopane buciorami wewnątrz (drzwi, progi - od str. kierowcy i pasażera), że aż mi przeszedł zachwyt. W dodatku drzwi kierowcy i próg są na tyle drapnięte, że ślady zostaną już na wieki. Nie zgłosiłem tego od ręki, bo myślałem, że to tylko brud. A tu po wyczyszczeniu taki niemiły zgrzyt! A już myślałem, że znalazłem porządny serwis. Jakiś niechluj psuje wizerunek firmy.
Wymieniono przednie amory + łożyska na McPhersonach, czas oczekiwania od pierwszej wizyty = 1 tydzień. Tak więc pod tym względem super.
B.Wojcieszak:
--- Cytat: "Arturro" ---
B.Wojcieszak
Koszty wymiany to ok.720zł za jeden amorek :shock: plus robocizna w granicach 200-300zł. Interes nie tani.
Serwis, super. Polecam, każdemu kto musi jechać w takiego typu miejsce, ale lepiej żeby nie musiał.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję za informację.
vqsoft:
Panowie te wadliwe amory to jakich lat produkcji dotyczyły ?
Gringo:
Podobno do końca października 2011...
Nawigacja
[#] Następna strona