A jaki to środek chłodzący jest według ciebie w chłodnicy ASB? :lol:
Następny bajkopisarz - pseudomechanik na forum... A może po prostu tatuś ma Santa Fe a twoi koledzy z klasy w gimnazjum nie potrafili podpowiedzieć rozwiązania? :mrgreen:
Mądralo chłodnica asb chłodzona jest powietrzem ale ... 2,0 CRDI ma jeszcze doprowadzony olej do Chłodnicy cieczy
Jak na rysunku na 1 stronie , ma komorę w chłodnicy w której dodatkowo się schładza
PSEUDOSPECJALISTO z podwórka
Moja 14 letnia córka pewnie ma ostrzejszy dowcip od Ciebie
... . [ Dodano: 2014-08-03, 19:36 ]A tak w ogóle to zamiast pomocy z waszej strony dorobiłem się tylko wielu złośliwości jeżeli myślisz volcan że jesteś aż taaak zajebisty to cóż

... Nie jesteś

... Podziękował tym którzy starali się pomóc , żegnam tych którzy nic nie potrafią poza głupim pierdzieleniem , to nie miejsce dla mnie .
Mam to auto bo służy mi do pracy mam lać olej i jeździć , zrobi 160 tys przez dwa lata i się skończy , nie pucuję go 6 dni by wyjechać w niedzielę jak pewnie taki volcan
Takie pedalskie odzywki w stylu tatuś coś ma lub czegoś nie ma świadczą o autorze

widocznie zna to z autopsji , ja nie mam ojca bo zmarł zanim się urodziłem i za jeszcze eden taki text znajdę kolesia i załatwimy sprawę inaczej .
Normalnym powodzenia .
Proszę moderatora o zamknięcie tematu .
A mnie może usunąć z forum nie zaboli

Pozdrawiam