Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Światła do jazdy dziennej - Hyundai Santa Fe

<< < (3/11) > >>

zkit:
Ja zastosowałem inne rozwiązanie niż DRL. Aby mieć wygodę zamontowałem automatyczny włącznik świateł mijania. Jedyny problem przy montarzu to sterowanie masą. Trzeba było go przeprogramować zgodnie z instrukcją, ale działa od roku bez zarzutu. Dla tych co zapominają o włączaniu tak jak ja, to rozwiązanie praktyczne. Koszt z założeniem to 100 zł.

Arni71:

--- Cytat: "zkit" ---Ja zastosowałem inne rozwiązanie niż DRL. Aby mieć wygodę zamontowałem automatyczny włącznik świateł mijania.
--- Koniec cytatu ---

Ja generalnie nie wyłączam świateł mijania wcale :) problem tylko polega na tym żeby nie czekać z uruchomieniem zbyt długo po przekręceniu kluczyka - h4 swoje potrzebuje. Postojówki mam LEDowe, jeszcze tylko tylne muszę pokombinować z LEDami. Nie zmienia to faktu że dzienne LEDy będę zakładał w najbliższym czasie i chyba będę ingerował w skorupę zderzaka :( no ale cóż.

zkit:
Właśnie jestem po montażu światełek DRL. Zamontowałem je w miejscu halogenów. Musiałem dorobić pierścień i założyłem okrągłe 7 cm. Żadnej ingerencji w zderzak. Montaż w otwory od halogenów, które czekają spokojnie w garażu.

Hulltay:
Bardzo ładny efekt :-)

dibo1:

--- Cytat: "zkit" ---
--- Koniec cytatu ---
Żadnej ingerencji w zderzak
Napisz może w jaki sposób dostałeś się do halogenów bo chyba nie obyło się bez zdejmowania zderzaka.Jeśli go zdejmowałeś,to opisz po kolei jak to się robi.I jeszcze jedno daj linka do tych świtełek które zamontowałeś bo są wręcz idealne do naszego modelu autka. Mirek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej