Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Jaki rozmiar szpilki?
BartBartez:
Frez, który masz na myśli jak większośc to to samo co wielowypust. Na 100% jest to 13mm bo właśnie kupując dłuższe szpilki kupowałem od forda!!!!! Zmierz suwmiarką to co Ci sprzedali. A kupując na szrocie lepiej kup bęben bo taniej będzie niż przednia piasta.
Cendra:
Sprzedali mi 13mm na 100%(mierzone), wkładalismy od Forda i nie pasi... Dodatkowo na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item410894708_dlugie_szpilki_toyota_honda_hyundai_rover.html napisali, że do Hyundaia jest 14mm :roll:
Dzwoniłem do serwisu Mitsubishi też takich nie mają...
Zdecydowałem się na tą na szrocie, może ja mam piaste zła to się założy ta ze szrotu... Jestem zły bo bęben na szrocie jest walnięty (auto walone w tył, zawieszenie poprzestawiane) i sprzedać mi chcą całą zwrotnice za 70zł... Musze brać nie mam wyjścia :(
BartBartez:
Chyba, ze tylne szpilki różnią się od przednich w co wątpię. Ja robiłem tylko tył
Cendra:
Kupiłem całą zwrotnicę... Dziś będziemy walczyć, odrazu wrzucam łożysko SKF i będzie spokój. Mam nadzieję...
Pyros:
Ja zapłaciłem za robociznę 60zł,łożysko 120zł(przednie...tył jest tanszy)a za szpilkę w ASO 5zł. Szkoda,że nie ogarnąłem w porę tematu,bo gdzieś mam parę szpilek oryginalnych,bo sam jeżdżę na dłuższych ;p Niestety są wakacje i rzadziej wchodzę na kompa ;/ Jakbyś miał nadal problem to pisz a poszukam tych szpilek :mrgreen:
Nawigacja
[#] Następna strona