Autor Wątek: przyciski kierownicy  (Przeczytany 3223 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maniek1983

• HKP
  • **
przyciski kierownicy
« dnia: 25 Marzec 2018, 20:49:28 »
witam koledzy. Na desce rozdzielczej wyświetla mi się przebieg i napis ODO. Klawisze kierownicy po prawej nie reagują. Klawisze od tempomatu są ok.
Ktoś coś podpowie. Dzięki

Offline samoogon

• HKP
  • **
przyciski kierownicy
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Marzec 2018, 21:07:12 »
Jedyne co mogę podpowiedzieć to żebyś napisał o co Ci chodzi, bo czytałem to pięć razy i nie wiem  :shock:

Offline dziki1971

• Giełda
przyciski kierownicy
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Marzec 2018, 06:37:08 »
I z prawej i z lewej sa od tempomatu,z prawej do zwiekszania i zmniejszania predkosci.

Offline wydminianin

• Giełda
przyciski kierownicy
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Marzec 2018, 17:59:39 »
Wyświetlający się napis ODO i stan licznika to właśnie całkowity stan licznika, którego nie zresetujesz. Po naciśnięciu przycisku na desce, tuż pod zegarami zmienia się stan licznika na przebieg dzienny, który można resetować. Na wyświetlaczu są dwa niezależne liczniki dziennych przebiegów- TRIP A i TRIP B. Czy przyciski na kierownicy sterują licznikiem- nie wiem, ale wątpię, bo co ma tempomat do licznika kilometrów, no, chyba że masz komputer.

Offline maniek1983

• HKP
  • **
przyciski kierownicy
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Marzec 2018, 21:00:57 »
Dzięki koledzy. Nie wiedziałem, uczę się tego auta. Może niezrozumiałe napisałem ale zawsze było mi bliżej do fizyki niż polskiego. Czyli nie ma opcji ustawienia sobie np. spalanie sekundowego. Myślałem że coś poprostu nie działa. Dzięki

Offline Ericsson

• Giełda
przyciski kierownicy
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Marzec 2018, 17:03:36 »
o spalanie sekundowe tego jeszczz nie slyszalemn

Offline wydminianin

• Giełda
przyciski kierownicy
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Marzec 2018, 19:23:29 »
Pewnie chodzi Ci o chwilowe zużycie. Jak nie masz multimetra ( był temat  na forum) to chyba nic z tego. To tylko licznik kilometrów.