Forum > Lantra

Brak mocy i falujące obroty

<< < (2/6) > >>

LukaszMix:
Nie chodzi mi o to że znaki sie nie zgrywają!!!!
Chodzi mi o to że na tych kołkach sa po dwa znaki na przeciwległych stronach kółek.
i po zgraniu znaków w wewnątrz sa one troche niżej niz znaki na zewnetrzne.

LukaszMix:
Co do obrotów doszedłem winny jest KROKOWIEC.
Ale co do mocy to nie wiem co może mu być.
Krokowiec nie ma pewnie wpływu na moc.

zybon:
mialem taki sam przypadek kilka lat temu kiedy to rozrzad robil mi kumpel "garazowy mechanik" :-? i po wymianie byla poprostu rozpacz... az wkoncu pojechalem do mojechalem do mojego zaufanego mecha i sie okazala wlasnie to co u Ciebie ze zanczniki troszke sie mijaly, a powinno byc wszystko w jednej linii, naszczescie nie zrobilem na tym za duzo kilometrow bo powiedzial mi ze moglo pokrzywic zawory...

LukaszMix:
Tak ale juz kilka razy probowalem i za nic nie moge ustawic wszystkiego równo po prostu sie nie da!!!!
Chyba ze masz jakis sposob na to.

Poza tym szukam silniczka krokowego do LAntry 1,6 16v z 92 roku prosze o kontakt 4414958

zybon:
a jednak sie da skoro, i musi sie dac, ale ja jednak nie znam tej talemnicy jak to zrobic i jedyna rada jaka moge sluzyc to zebys sie wybral do kogos kto to potrafi dobrze robic 16-tki bo podobno (jak z reszta widac na naszych przykladach) nie jest to takie proste :-/ a szkoda silnika...
co do krokowca to poszukaj na allegro teraz duzo lanterek na czesci oferuja to moze cos znajdziesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej