Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Co zrobić z wyglądem stalowych felg?
IgoReCzeK:
--- Cytat: "Cendra" ---... mam stalowe, lekko pordzewiałe felgi od Poniacza, rozmiar 13...
--- Koniec cytatu ---
Witam. Wypiaskuj je pomaluj na czary mat i będziesz zadowolony. Kołpaki to substytut i żaden plastik nie zastąpi aluminium. Pozdrawiam Igor.
P.S.
Pomysł felg w białym kolorze też jest cool, ale to już w połysku. 8-)
Mike82:
--- Cytat: "IgoReCzeK" ---Wypiaskuj je pomaluj na czary mat i będziesz zadowolony. Kołpaki to substytut i żaden plastik nie zastąpi aluminium.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Do autka o sportowym charakterze to rozwiązanie będzie najlepsze.
maspex:
Wczoraj widzialem Accencika co mial wlasnie ladne kolka - zwykle stalowki pomalowane srebrna farba od aluskow, a w otwor od piasty wlozony taki maly kolpaczek,dekielek srebrny plastykowy Hyundai. Pewnie szybko by to ukradli (hehe,accencik parkuje niedaleko mnie). Ale z daleka wyglada jak prawdziwy alus
mihu_24:
--- Cytat: "IgoReCzeK" ---
--- Cytat: "Cendra" ---... mam stalowe, lekko pordzewiałe felgi od Poniacza, rozmiar 13...
--- Koniec cytatu ---
Witam. Wypiaskuj je pomaluj na czary mat i będziesz zadowolony. Kołpaki to substytut i żaden plastik nie zastąpi aluminium. Pozdrawiam Igor.
P.S.
Pomysł felg w białym kolorze też jest cool, ale to już w połysku. 8-)
--- Koniec cytatu ---
Jak dobrze poszukasz to piaskowanie z malowaniem wychodzi w granicach 50 złotych od feli.
Chyba lepiej mieć fajnie skrojone felgi zamiast rdzawych,przykrytych plackami z tworzywa za ponad stówę :-?
Cendra:
gorzej, jak masz już opony na felgach i trzeba płacić za zdejmowanie i zakładanie, to mnie boli...
Nawigacja
[#] Następna strona