Autor Wątek: [Accent LC] Diagnostyka mówi wszystko ok, a auto marnie odpa  (Przeczytany 13365 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline albert

• Giełda
[Accent LC] Diagnostyka mówi wszystko ok, a auto marnie odpala
« Odpowiedź #15 dnia: 28 Styczeń 2013, 21:05:50 »
Mam sąsiada mechanika, który ma warsztat. Tydzień temu syn wymieniał u niego świece w Fordzie. Policzył 20 zł od jednej świecy. Mam nadzieję, że u mnie policzy tak samo.

tss

• Gość
[Accent LC] Diagnostyka mówi wszystko ok, a auto marnie odpala
« Odpowiedź #16 dnia: 28 Styczeń 2013, 21:13:33 »
gitara przynajmniej mam punkt odniesienia dzięki wielkie dobry człowieku spokojnej nocy

[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2013-01-28, 23:33 ]
Model auta w profilu oraz dane silnika zmieniłem. To jest ten sam silnik co w Getz'ie tak jak pisał albert.

[ Dodano: 2013-02-09, 08:54 ]
świece wymienione ;-) dobrze że się zdecydowałem po wyjęciu okazało się że ich stan był agonalny mech powiedział że lada chwila nastąpiło by ukruszenie końcówek i poważna awaria silnika. Jednak nie jest całkiem dobrze bo auto nadal nie pali jak należy minimalnie tłoki nierówno chodzą jest to słyszalne przy zimnym silniku po nagrzaniu już nie ale auto nie idzie w przód żwawo tylko ma takie zawahanie kolokwialnie mówiąc walczy same z sobą gdyby to była jednostka benzynowa powiedział bym że to źle ustawiony zapłon a w dieslach to w sumie nie wiem co za to odpowiada?
ok dzięki za poprawkę szanowna redakcjo pozdrawiam.