Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] Skrzynia automatyczna 2,7

<< < (2/4) > >>

vanhelsing:
"Co do Hill Holdera to stwierdzenie, że niektóre tak miały do mnie nie przemawia. Poprosiłbym o jakiś konkret np. które wersje z których roczników itp."

Kolego jaclwapl, Hill Holder(lub Hill Asist) to wyposażenie dodatkowe,czyli opcja.W związku z tym nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na tak postawione pytania.Jeśli pierwszy właściciel sobie zamówił,to miał.Jak nie zamówił to nie miał.Dokładnie tak jak z szyberdachami,hakami holowniczymi itp.To,że nie wierzysz w istnienie Hill Holdera w Santa Fe nie oznacza automatycznie,że go nie ma...No sorry :shock:

martinez98:
Ok w każdym razie hill holder powinien się ujawnić po wpisaniu VIN prawda?
Poza tym widać autor już zainteresowany nie jest raczej.

pgaz:

--- Cytat: "martinez98" ---Ok w każdym razie hill holder powinien się ujawnić po wpisaniu VIN prawda?
Poza tym widać autor już zainteresowany nie jest raczej.
--- Koniec cytatu ---

Jestem jestem.

http://koreacat.ru/hyundai/vin?vin=KMHSH81DP8U374393

są różne Holdery do kubeczków czy biletów ale Hill mnie ma chyba że to:

892DA1 HOLDER - UPR ANCHOR

Wersje mam całkiem bogatą myślę.

Dysponuje ktoś prospektem SF z 2008 na Europę ?

jaclwapl:
ten 892DA1 HOLDER - UPR ANCHOR to nie hill holder a mocowanie fotelika na tylnych siedzeniach. Wydaje mi się, że Santa Fe nie miał czegoś takiego jak Hill  Holder.
Wczoraj testowałem swojego na górce i dając lekko gazu ruszałem i bez hamulca się zatrzymywał i nie zjeżdżał więc nie było mowy o żadnym Hill Holderze.

martinez98:

--- Cytat: "jaclwapl" ---ten 892DA1 HOLDER - UPR ANCHOR to nie hill holder a mocowanie fotelika na tylnych siedzeniach. Wydaje mi się, że Santa Fe nie miał czegoś takiego jak Hill  Holder.
Wczoraj testowałem swojego na górce i dając lekko gazu ruszałem i bez hamulca się zatrzymywał i nie zjeżdżał więc nie było mowy o żadnym Hill Holderze.
--- Koniec cytatu ---

Ale kolega ma CM, a my SM...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej