Forum > Atos / Atos Prime

[Atos Prime] Atos Prime - problem z odpalaniem

(1/4) > >>

marrek30:
Witam, mam Atosa Prime rok 2000 i problem z odpalaniem za każdym razem, czy zimny czy ciepły, to nie pali od kopa trzeba dłużej kręcić i dodać nogą gazu. Są nowe części: świece, kable, filtr powietrza, kopułka, czyszczone wtryski, przepustnica.

Vanitum:
Ile to jest dłużej kręcić?

Próbowałeś zmienić paliwo?

marrek30:
witam ponownie,a wiec musze krecic okolo 4do5 sekund do tego musze delikatnie wciskac pedal gazu.auto jest tez zasilane lpg ale za kazdym razem odpalam na paliwie.w baku mam v-power z shella. mam jeszcze jedna pytanie o pompke paliwa jak przekrece kluczycz to slychac jak pompuje i spoko tylko jak wylacze kluczyc  to tez slychac  pompke jagby tez cos pompowala.chodzi o momemt wtedy jak probuje odpalic a nie odpala

Kurako:
jak jezdziłem hondą Civic 5 gen, miałem bardzo podobnie, powodem była mała ilość paliwa w baku, ponieważ była tam źle wykalibrowana linka do pływaka  i mi pokazywał błędny stan na desce rozdzielczej. Spróbuj zalać więcej do baku i sprawdz :)  bo zgaduje zejak jezdzisz na LPG to nie jezdzisz z jakas duzą iloscia paliwa :)

marrek30:
paliwa jest duzo ponad pol baku.za tygdzien oddam auto do mechanika kolejnego moze cos zaradzi i znajdzie przyczyne.aha jak jade na paliwie i zdejme noge z gazu to auto szarpie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej