Forum > Accent

[Accent LC] Maska, zderzak, grill do Accenta

<< < (2/4) > >>

Artur:
Kosmo ten zderzak z tym grillem jest naprawdę fajny :) Czyli musiałbym poszukać takiego grilla do zderzaka hmm... a jak z maską ? będzie pasować taka sama do tej konfiguracji tzn z roku 2000 czy trzeba szukać nowszej ?

a może w ogóle zrezygnować z grilla, kupić tylko zderzak np ten co podalem, maskę i zrobić siatkę ?

Jak sądzicie opłaca się kupić jeden z tych i go pomalować ?

W sumie do gerberowej mam 5 min, bo mieszkam na końcu ul. Pomorskiej, lecz tam chyba będzie droogo

[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2012-01-24, 10:29 ]
Proszę o przedstawianie zdjęć wyłącznie przez ich wizualizacje! Linki do aukcji za jakiś czas będą nieaktywne i Twój post nie będzie NIC wart!

kosmos2011:

--- Cytat: "Artur" ---Kosmo ten zderzak z tym grillem jest naprawdę fajny :) Czyli musiałbym poszukać takiego grilla do zderzaka hmm... a jak z maską ? będzie pasować taka sama do tej konfiguracji tzn z roku 2000 czy trzeba szukać nowszej ?

a może w ogóle zrezygnować z grilla, kupić tylko zderzak np ten co podalem, maskę i zrobić siatkę ?
--- Koniec cytatu ---

Jak bedziesz się bawił w siatkę na zające  ;-)  to TU i TU i  TU masz trochę przykładów jak to zrobić i przydałoby się jeszcze dorobic siatkę u dołu zderzaka żeby kamienie nie niszczyły chłodnic.

[ Dodano: 2012-01-25, 22:26 ]
Trzeba by było poszukać taki zderzak + nowy grill jak na foto 1, ale niestety halogeny nie są okrągłe i trzeba by było wymienić ( może taką wersje znajdziesz na szrocie ). Foto 2 to stary zderzak który przy atrapie jest mniej wycięty no i ma okrągłe halogeny.Teraz tylko kalkulacja co do ceny materiał + farba + robocizna i okarze się co wybrać.

Foto będzie pózniej bo znów mi coś nie działa.

Artur:
ok wolałbym chyba jednak kupić nowy zderzak tylko pytanie czy do tego zestawu
+

będzie pasować taka maska, jak mam aktualnie czyli z roku 2000 :) Ten zderzak akurat ma miejsce na halogeny, lecz czy ma on takie same mocowania jak ten zderzak  który aktualnie posiadam ?

kosmos2011:

--- Cytat: "Artur" ---ok wolałbym chyba jednak kupić nowy zderzak tylko pytanie czy do tego zestawu

będzie pasować taka maska, jak mam aktualnie czyli z roku 2000 :) Ten zderzak akurat ma miejsce na halogeny, lecz czy ma on takie same mocowania jak ten zderzak  który aktualnie posiadam ?
--- Koniec cytatu ---

Do tego zestawu trzeba wymienić reflektory i maskę i błotniki  ,a do tego zestawu z foto powyżej tylko halogeny.

Artur:
aha czyli już wszystko jasne :) najgorsze jest to że w moim mieście obdzwoniłem większość szrotów i nie ma tych części co potrzebuję  :-|

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej