Forum > Tucson JM

Regulacja hamulca ręcznego w Tucsonie.

<< < (4/5) > >>

zbyh:

--- Cytat: "Brt" ---zbyh, Chciałbym zauważyć, że w naszym Downloadzie masz instrukcje PL do Tucsona.
"Cudze chwalicie, swego nie znacie" czy jakoś tak...
--- Koniec cytatu ---

Brt Wiem że jest bo sam ją zapodałem, ale jak napisał Grzech61 dość istotnie się różni od tej ruskiej i zawartością i opisem, a poza tym nic tam nie ma na temat regulacji hamulca ręcznego. A tak naprawdę wystarczy kupić jakiś produkt w sklepie i tam przeczytasz sobie instrukcję w każdym języku ,nawet w narzeczu Kongo :mrgreen:  a po Polsku nie ma ,albo jest szczątkowa  . Ot taka mała niedogodność. :-P A Podobno Polska leży w Europie. :mrgreen:

Brt:
Panowie, zwracam honor. Myślałem o zwykłej instrukcji obsługi.
Co do poradnika, to można spróbować przetłumaczyć coś takiego na nasze...

Grzech61:

--- Cytat: "Brt" ---.....Co do poradnika, to można spróbować przetłumaczyć coś takiego na nasze...
--- Koniec cytatu ---

Jakby był to wydruk w PDF-ie to jeszcze można by się pokusić,ale to jest zrobiony skan (piszę o tym ruskim forum) i dużo z tym moim zdaniem roboty  :-(

Brt:

--- Cytat: "Grzech61" ---dużo z tym moim zdaniem roboty
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie mówił, że będzie łatwo:-) Ale taki poradnik napewo byłby przydatny...

Grzech61:
Oj przydałby się ,przydał.Myślę,że ruski (piszę z małej litery bo nie mam do nich szacunku)zdecydowali się na wydanie takiego poradnika z czysto praktycznych wzgledów.Baszmak ma z 200 km do serwisu po błocie,albo w śniegu to popatrzy "w knigu" , sam sobie serwis zrobi i podbije w książce  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej