Forum > Accent
Światła przednie z wersji angielskiej , czy pasują ??
Złośnik:
Druga sprawa to jeśli robisz przegląd w szanującej się stacji kontroli a nie u "Zbyszka" za rogiem to cięzko będzie przejść przegląd. Wiem co mówię z autopsji.
Jak kupowałem swoją lantrę miała angielskie światła - dziwna sprawa a jednak. Z niemiec zostaął kupiona przez cżłowieka który doprowadził ją do łądu - w niemczech pani kochała barierki energochłonne i postanowiła się do jednej przytulić i rozwaliła reflektor. A na allegro jak popatrzysz jest pełno ale - angielskich. W każdym razie na pierwszym przeglądzie facet aż zaczął rozbrajać sprzęt bo myślał ze coś jest zwalony a to reflektory były angielskie :) heh
Oczywiście reflektory kupiłem oba z homologacją na ruch prawostronny, kupę kasy wywalone ale i porzegląd przeszedł i mam tą pewność ż eprzynajmniej u mnie w aucie wszystko gra !
grzechu1984:
Dzieki za info , tak sie zastanawiałem czy aby nuie jest to tylko kwestia regulacji , no ale sie sprawa wyjaśniła , szukam prawego kierunkowskazu i reflektora :)
kml:
grzechu1984, to nie jest kwestia regulacji a wszystkim debilom, którzy zakładają angielskie swiatła zycze solidnego drzewa. Przecież tym się ludzi oślepia i można wypadek spowodować.
Złośnik:
Kolego KML - to samo tyczy się pseudoksenonowców z palnikami w oprawkach H4 w reflektorach ze szkłem ryflowanym bez samopoziomowania i spryskiwaczy - ale to już nawet wszystko ciul - kiedy debile nawet nie mają ustawionych tych świateł !!! :evil:
Zbyszek:
--- Cytat: "Złośnik" ---pseudoksenonowców z palnikami w oprawkach H4 w reflektorach ze szkłem ryflowanym bez samopoziomowania i spryskiwaczy
--- Koniec cytatu ---
Święta racja !! z resztą burzliwie o tym dyskutowaliśmy na forum nie dalej jak w lipcu zdaje się :mrgreen:
Nawigacja
[#] Następna strona