Forum > Santa Fe SM

problem ze znalezieniem części! alternator do santa fe

<< < (2/4) > >>

Dareq36:
..hmm, 3000 zł za alternator???!!! troszke przeginają . Miałem podobny problem ...ale koszt z wymianą zamknął się kwotą 1200 zł. Pamiętam , że jakaś firma z Krakowa zajmująca się alternatorami miała w swojej ofercie za ok 1200- 1400 zł . JA dosatałem w Bydgoszczy -firma " Bendiks". pozdro

mahmed:
znalazłem jedyny pasujący alternator w ofertach w internecie w Anglii, używany za 60 funtów, mam nadzieje, że będzie dobry i że z następnymi częściami nie będzie tyle problemu bo już trochę napraw wykonałem i z każdą częścią było to samo, czyli brak w Polsce :( pozdr

mahmed:
pytanie do użytkowników Santa Fe: czy wy taż macie taki problem z naprawami a dokładniej z częściami do tego samochodu? bo ja mam ogromnego pech i co miesiąc mam awarię w samochodzie, zaczynąjac na wtryskach i sprzęgle skończywszy na skrzyni biegów i alternatorze.

santa_fe:
Odnośnie alternatora: jest możliwość sprowadzenia oryginalnego o nowym numerze 3730027013, ale też wychodzi dość drogo... prawie 2000 zł
Jeśli chodzi o awaryjność Santa Fe, to przyznam, że nie mam problemów, ale mam auto z 2007 roku - wszystko przede mną ;-)

jacek:
to do santa fe tak ciezko o czesci???? i widze tu ze one ciut ;-) awaryjne,a ciagle o nim mysle i przymiezam sie do kupna takiego własnie z 2001-2003
i znow mam dylemat :roll: szok
sorry za OT

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej