Forum > ix35 EL

[ix35 EL] silnik 1,6 GDI Ix35 opinie testy porady

<< < (10/26) > >>

gurszczak:
Moje spalanie tego silnika poniżej. Nie cisne auta ale twoje wyniki są bardzo ciekawe.

grzegon:
Chyba jednak skontaktuje się bezpośrednio z HMP. Czy ktoś mi powie, czy oni odpowiadają na maila, czy lepiej listownie reklamować?

pijid:
Mój w sumie też niewiele pali, ale ja jeżdżę głównie po drodze S (czytajcie omijam światła). I na korki są relatywnie krótkie (kilkaset metrów jak wracam).

Tak mi się widzi, że spalanie u obydwu kolegów jest skrajne; u jednego podejrzanie niskie (aż niewiarygodne jak na jazdę wyłącznie w terenie zabudowanym), u drugiego o wiele zbyt wysokie (aż takie korki są w Rzeszowie, czy aż tak beznadziejnie ustawione światła?).

klemens:

--- Cytat: "grzegon" ---Chyba jednak skontaktuje się bezpośrednio z HMP. Czy ktoś mi powie, czy oni odpowiadają na maila, czy lepiej listownie reklamować?
--- Koniec cytatu ---

Miałem 2x przyjemność kontaktu z HMP. Za każdym razem mailowo a odpowiedź przychodziła listownie. Reklamowałem drobne usterki negatywnie rozpatrzone przez serwis i muszę przyznać, że za każdym razem zajęto się sprawą uczciwie i skutecznie, choć może nienatychmiastowo. Kontakt z HMP oceniam na dobry+

JAREK G:
U mnie też spalanie wysokie ( co widać) podobne jak u grzegon,  jazda bardzo delikatna, praktycznie tylko po mieście na bardzo krótkich odcinkach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej