Forum > ix35 EL

[ix35 EL] drgania silnika na jałowym biegu

<< < (5/12) > >>

autostrada:
Żeby to było takie proste to odrazu bym to uczynił.
Może są jakieś kruczki prawne,Chętnie posłucham.

cruel:
Zawsze możesz iść do prawnika po poradę prawną. Nie jest to droga usługa.
Ja bym ładnie się znerwicował przy takim podejściu serwisu do sprawy.

Maciek:
Zrobiłbym małą awanturę na Twitterze. Miałem problemy z PayPalem, polski oddział odmówił pomocy (blokujemy Panu konto i nic nas nie interesuje...). Zadzwoniłem do centrali w USA, zaatakowałem ludzi od PR firmy na Twitterze i sprawa rozwiązała się w 24h, a PayPal Polska dzwonił z przeprosinami za zaistniałą sytuację.

Odezwij się na PW to możemy coś pokombinować z Twitterem. Każdy sposób jest dobry :lol:

Drobny artykuł na ten temat; co najlepsze dotyczy własnie HMC:
http://www.digitaltrends.com/cars/hyundai-keeping-a-closer-eye-on-twitter-as-a-means-of-responding-to-poor-customer-feedback/#!6ZGdZ

Zibi:
i jak temat się prezentuje?

autostrada:
Pojawiło się światełko w tunelu. Do serwisu dotarł wreście ,zakupiony przez salon,IX35 o zbliżonych parametrach technicznych, podobno nowe roczniki delikatnie różnią się od 2012rocznika. Mam nadzieję że teraz wkroczą w ostatnia faze naprawy ,sykcesywne podmienianie części aż do pełnego sukcesu. Mnie pozostaje cierpliwe czekanie. Swoją drogą co to za koncern ten Hyundai który do diagnozy awari musi posunąć się aż do zakupu pomocniczego modelu!

[ Dodano: 2014-07-16, 22:46 ]
Byłem dziś w serwisie,przeszczepy nic nie dały. Staneło na tym że serwis zamówił nowy komputer, ten od dawcy jest inny, w magazynie nie mają więc trzeba czekać dwa tygodnie aż przybędzie z Korei. I oby to było to.

[ Dodano: 2014-08-07, 08:37 ]
Dawno nie pisałem ponieważ myślałem ze moja gehenna dobiega końca. Ale teraz to mnie już całkiem dobili. Po trzech tygodniach oczekiwania przyszedł nowy komputer prosto z Korei.  Elektryk wziął się za kodowania ,rozkodowania,aktualizacje,zgranie z autem.
I CO? OKAZUJE SIĘ ŻE KOMPUTER NOWY Z FABRYKI JEST ZEPSUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej