Forum > ix35 EL

[ix35 EL] drgania silnika na jałowym biegu

<< < (4/12) > >>

Zibi:
chętnie się dowiem, od czego czasami mi buja ... nie pozostawia to żadnych komunikatów w komputerze, nie jest możliwe do wywołania w serwisie, zdarza się to rzadko, więc po co się i innych męczyć, każde, powtarzam każde auto ma jakieś wady, kiedy pierwszy raz spotkałem się z tym telepaniem, opisałem to tu na forum jakieś 2 lata temu, kilka osób potwierdziło, że silnik 2.0 CRDi tak ma czasami.
jeżeli autostrada ma to zawsze to normalne to nie jest, u mnie jest to czasami, a raczej rzadko, to też normalne nie jest, jednak nie ma też możliwości zdiagnozowania problemu.

autostrada:
Na szczęście tak.Mam auto zastępcze

Zibi:
autostrada, jakie najnowsze wieści w temacie?

autostrada:
A na Północy bez zmian. Jak długo można tak ignorować klienta ? Czy aby naprawić stare auto trzeba najpierw kupić nowe? Polski Hyundai ma klienta w głebokim poważaniu. Jak ten serwis działa, co to za metody ( kupić auto aby można konfrontować je w zepsutym aucie). Mają już prawie dwa miesiące samochód i dalej nic nie wiedzą. A jak się okaże że to nie skrzynia to co będą sprawdzać KAROSERIE!!!!!!!!!
Dzwoniłem nawet do Hyundai Europa.Owszem pan Niemiec zainteresował się tematem,postawił nawet do pionu Hyundai Warszawa. Zdawało się że sprawa ruszyła z kopyta. Dziś, mija trzeci tydzień od tamtej chwili i dalej nic. Nawet Hyundai Europa chowa głowę w piasek i odsyła mnie (tylko drogą e-mail, bez odbierania telefonów ) do rodzimych serwisów.
I co dalej????????

Zibi:
pozostaje reklamacja, zwrotu gotówki nie otrzymasz, więc inne auto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej