Forum > Accent

Drobne inwestycje

<< < (3/4) > >>

adams502:
Ja u siebie założone ma Philips X-treme Power +80%. Co zdążyłem zaobserwować:
- Barwa światła bardziej biała (nie żółta jak w zwykłych żarówkach),
- w nocy nie męczą oczu,
- większy zasięg światła ok 15 m dalej widać,

Złośnik:
Ja niewiem czy na swoich Blue Vision widzę "dalej". Gdyż od czasu kiedy mam to autko - a jest już dobre 2 latka - mam cały czas te żaróweczki. Napewno światło jest bielsze, akurat tu jest lekka niebieska poświata - czy to coś daje - moze tyci fajniej wygląda.
Napewno nei narzekam na trwałość - służą już długo i nadal nieprzepalone ani nie pożółkłe.
Ja osobiście polecam....

BLOONDYN:
Dalej mogą świecić na "drogowych" bo na mijania linia świateł (reflektora) i tak je ogranicza :-P

adams502:
Nie zupełniej ponieważ poświata sięga dalej w przód i na boki. sam nie wierzyłem dopóki nie zrobiłem fotek na starych żarówkach i na nowych. i widać różnicę.

BLOONDYN:
Jaśniej ... być może , ale czy dalej? Chyba że za wysoko ustawione :-P Miałem "biało " świecące Oramy i na mokrej nawierzchni to była tragedia . Filtry żarówki wysyłają światło tylko w jednaj barwie w odróżnieniu od zwykłych żarówek i gdy dochodziło do mijania samochodu z przeciwka na mokrym asfalcie, to jechałem na "chybił trafił" - jak ślepy gwałciciel ]:-> ( uda się nie? uda się? ale spróbować warto... <lol2> )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej