Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Santa Fe kodowanie pilota centralnego zamka

<< < (7/29) > >>

maciekw:

--- Cytat: "kulajarek" ---Witam,
maciekw  wielkie dzięki za fotki, dopytam jeszcze czy dobrze rozumiem, że klapa bezpieczników to ta sama co pokrywa złącza OBD i to tam trzeba szukać tej centralki.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Tajes! obok bezpieczników jest złącze ODB. i tam trzeba puścić oczko.

slaw:

--- Cytat: "BMsw" ---
--- Cytat: "slaw" ---Witam, jest to mój dbiut na forum.
Podłączę się pod temat bo też mam w swoim santku jeden pilot.
2005r 2,0 CRDi.
Znalazłem pilota samokodującego za 30 zł z poisem jak kodować z pilota na pilota.
Podają że pasuje do więkrzości alarmów z kodem stałym na 433,92 Mhz.
I tu moje pytanie czy do mojego by pasował, ewentualnie jak sprawdzić jaki kod ma mój santek.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Hej, niestety tego pilota nie zakodujesz już to przerabiałem , tak samo nie ma mozliwości zakodowanie pilotów ze stanów można je kupić za kilkanascie dolarów ale działaj w innym zakresie Mhz
--- Koniec cytatu ---

Dzięki, trzeba sobie odpuścić i szukać innego rozwiązania. Chyba dezaktywować stary alarm i załażyć nowy z dwoma pilotami.Co byście polecali z autoalarmów?
Pozdrawiam.

kulajarek:
Jeszcze raz dzięki maciekw, jak będzie cieplejsza chwila to przeprowadzę poszukiwania.
Pozdrawiam

maciekw:
@slaw: vulcan s3. mam kupiony (z allegro). jeszcze nie podłączyłem - brak czasu. może w tym tygodniu, jak mi żona z juniorem do Słupska wybędą ;)
a do teraz zainstalowałem sobie moduł komfortu - domykanie szyb. Ten zamek ma wyście na ten moduł.

slaw:

--- Cytat: "maciekw" ---@slaw: vulcan s3. mam kupiony (z allegro). jeszcze nie podłączyłem - brak czasu. może w tym tygodniu, jak mi żona z juniorem do Słupska wybędą ;)
a do teraz zainstalowałem sobie moduł komfortu - domykanie szyb. Ten zamek ma wyście na ten moduł.
--- Koniec cytatu ---

Dzięki, będę szukał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej