Forum > Accent

Jaka jest moc silnika Accenta LS 1.3 12V z 1996 roku?

<< < (2/2)

adus1986:
nieposiadam karty pojazdu jes to accent z 96 roku i nawet ksiązeczki z opisem i instrukcjom do niego niemam poprostu samo autko :-) z dowodem rejestracyjnym a w nim też niema nic wpisane z tych danych które mnie interesują tylko numer vin masa typ a w reszcie pól kreski :-( co mam robić jak się tego dowiedzieć :?: :?: :-(

adams502:
Jadus1986, nawet w serwisie nie udzielą Tobie takiej informacji, zapisana moc była na fakturze zakupu z salonu, jeżeli takiej faktury nie masz, i nie możesz jej pozyskać od I właściciela auta to zostaje tylko hamownia. Różnice w mocy spowodowane są 2 programami sterownika silnika(1 z słabszej wersji, 2 z mocniejszej) (żadna część mechaniczna się nie różni). Może jeszcze diagnosta mógłby to stwierdzić jeżeli porównał by Twoje oprogramowanie z tymi dwoma.

Teges:
Ja jak kupilem mojego (sprowadzony z Belgii) to tez w sumie nie bylo wiadomo, ale jak robilem tzw. pierwszy przeglad w kraju (o zgrozo, musialem pomagac gosciowi go mierzyc wzdluz i wszerz :mrgreen: i tysiac innych rzeczy) to on to jakos sprawdzil i i w karcie pojazdu i w dowodzie teraz mam wpisane.
A najlepiej jedz jak radzi kolega adams502 na hamownie... tam poznasz rzeczywista moc swojego potwora ]:->

adus1986:
dzięki za pomoc !!! ale zanim pojade na hamownie to jeszcze poszperam w necie

weryfikator.kont:
Temat uważam za wyczerpany - zamykam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej